«Цветик-семицветик». Программа психолого-педагогических занятий для дошкольников 6–7 лет - Анна Тузаева, Ирина Козлова, Наталья Куражева, Надежда Вараева (978-5-9268-1505-1)

«Цветик-семицветик». Программа психолого-педагогических занятий для дошкольников 6–7 лет - Анна Тузаева, Ирина Козлова, Наталья Куражева, Надежда Вараева (978-5-9268-1505-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 158
158 грн
  • ISBN: 978-5-9268-1505-1
  • Код товару: 341714
Основні характеристики
Редактор: Наталя Куражева
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Формат: 165x200 мм
Автор: Анна Тузаева , Ірина Козлова , Надія Вараєвим Наталія Куражева

Про книгу «"Цветик семицветик". Програма психолого - педагогічних занять для дошкільнят 6-7 років» Анна Тузаева , Ірина Козлова , Надія Вараєвим Наталія Куражева

Комплексна програма психологічних занять з дітьми дошкільного віку "Цветик-семицветик" - переможець Всеукраїнського конкурсу програм комплексного супроводу психічного розвитку дітей дошкільного віку (2003). У цій частині програми представлені тематичні заняття, спрямовані на розвиток інтелектуальної, емоційної, комунікативної, особистісної, вольової та пізнавальної сфери дітей 6-7 років в рамках підготовки до школи. Кожне заняття побудоване в ігровій формі, доступній і цікавій дітям. Програма передбачає як індивідуальні, так і групові заняття, консультації батьків. Дана програма розроблена для роботи з дітьми 6-7 років в дитячих садах, центрах і групах раннього розвитку, інших дошкільних установах.

Купити книгу «"Цветик семицветик". Програма психолого - педагогічних занять для дошкільнят 6-7 років» Анна Тузаева , Ірина Козлова , Надія Вараєвим Наталія Куражева в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу ""Цветик семицветик". Програма психолого - педагогічних занять для дошкільнят 6-7 років" (Анна Тузаева , Ірина Козлова , Надія Вараєвим Наталія Куражева) з ISBN 978-5-9268-1505-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Наталя Куражева
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Формат
165x200 мм
Автор
Анна Тузаева , Ірина Козлова , Надія Вараєвим Наталія Куражева

Рецензії на книгу «"Цветик семицветик". Програма психолого - педагогічних занять для дошкільнят 6-7 років ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами