Программирование встроенных систем на С++ 17. Создание универсальных и надежных встроенных решений - Майа Пош (978-5-97060-785-5)

Программирование встроенных систем на С++ 17. Создание универсальных и надежных встроенных решений - Майа Пош (978-5-97060-785-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 1309
1 309 грн
  • ISBN: 978-5-97060-785-5
  • Код товару: 341657
Основні характеристики
Автор: Майа Пош
Назва оригіналу: Hands-On Embedded Programming with C++17
Перекладач: А. Снастін
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Програмування вбудованих систем на С ++ 17. Створення універсальних і надійних вбудованих рішень» Майа Пош

C ++ - чудовий вибір для розробки вбудованих систем, особливо з урахуванням того, що ця мова не встановлює будь-яких надмірностей, покращує зручність супроводу і пропонує безліч переваг над іншими мовами програмування. З книги ви дізнаєтеся, як можна застосовувати C ++ для створення надійних, конкурентоспроможних систем, раціонально використовують всі доступні апаратні ресурси. Починаючи з простого прикладу програмування вбудованої системи і опису найсвіжіших функціональних можливостей, введених стандартом C ++ 17, ця книга демонструє всі тонкощі і нюанси правильного програмування. Ви дізнаєтеся, як використовувати паралельний режим виконання, управління пам'яттю і можливості функціонального програмування C ++ при створенні вбудованих систем, а також як об'єднувати ваші системи з зовнішніми периферійними пристроями та застосовувати ефективні способи роботи з драйверами. У цій книзі ви знайдете правила і рекомендації з тестування та оптимізації коду для поліпшення продуктивності і реалізації корисних шаблонів проектування. Додатковою перевагою є докладний опис роботи з Qt, широко відомої бібліотекою графічного інтерфейсу, що використовується для створення вбудованих систем. Прочитавши цю книгу, ви зміцните впевненість в тому, що мова C ++ цілком підходить для програмування вбудованих систем.

Купити книгу «Програмування вбудованих систем на С ++ 17. Створення універсальних і надійних вбудованих рішень» Майа Пош в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Програмування вбудованих систем на С ++ 17. Створення універсальних і надійних вбудованих рішень" (Майа Пош) з ISBN 978-5-97060-785-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Hands-On Embedded Programming with C++17
Перекладач
А. Снастін
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
394
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.763
Автор
Майа Пош

Рецензії на книгу «Програмування вбудованих систем на С ++ 17. Створення універсальних і надійних вбудованих рішень ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами