Простое рисование. Упражнения для развития и поддержания самостоятельной рисовальной практики - Дмитрий Горелышев (978-5-00117-688-6)

Простое рисование. Упражнения для развития и поддержания самостоятельной рисовальной практики - Дмитрий Горелышев (978-5-00117-688-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 479
479 грн
  • ISBN: 978-5-00117-688-6
  • Код товару: 341637
Основні характеристики
Редактор: Тетяна Медведєва
Вікова категорія: 18+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Просте малювання. Вправи для розвитку і підтримки самостійної малювальної практики» Дмитро Горелишев

Ця книга - збірник вправ, розроблених художником Дмитром Горелишевим. Мета книги - дати читачеві інструменти та методику для самостійного навчання і розвитку, зробити малювання більш структурованим і насиченим. Вправи не прив'язані до якоїсь конкретної школі або напряму. Вони розвивають не стільки техніку або вузький навик, скільки увага і усвідомленість в малюванні. Книга буде корисна ілюстраторам, дизайнерам, аніматорам, художникам широкого профілю. Не важливо, що ми малюємо, важливо - як. Вправи ставлять перед нами завдання, які ми самі б не зважилися або не змогли перед собою поставити. Умови завдання не дозволяють нам малювати за звичними шаблонами, вони створюють нову, незвичайну для нас ситуацію. За цими методиками автор займається зі студентами Строгановки і Британки, з художниками різного профілю в Простий школі. Вправи Горелишева підійдуть художникам на будь-якому етапі розвитку - від самого початкового до професійного.

Купити книгу «Просте малювання. Вправи для розвитку і підтримки самостійної малювальної практики» Дмитро Горелишев в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Просте малювання. Вправи для розвитку і підтримки самостійної малювальної практики" (Дмитро Горелишев) з ISBN 978-5-00117-688-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Тетяна Медведєва
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
192
Формат
205x265 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.845
Автор
Дмитро Горелишев

Рецензії на книгу «Просте малювання . Вправи для розвитку і підтримки самостійної малювальної практики ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами