Акварельная живопись. Практические советы, которые сделают ваши картины лучше. Школа художника - Стивен Коутс (978-5-9190-6498-5)

Акварельная живопись. Практические советы, которые сделают ваши картины лучше. Школа художника - Стивен Коутс (978-5-9190-6498-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-9190-6498-5
  • Код товару: 341612
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Watercolour Enigma
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Акварельний живопис. Практичні поради , які зроблять ваші картини краще. школа художника» Стівен Коутс

Багато любителів акварельного живопису часто переживають через те, що їхні картини - результат тривалої і копіткої роботи! - виявляються далекі від початкового задуму. Однак більшість помилок викликано всього лише неправильною роботою з аквареллю, а аж ніяк не відсутністю художніх здібностей! Ця книга заснована на практичному курсі Стівена Коутса, відомого британського художника-аквареліста. Вона побудована таким чином, щоб початківці художники звернули увагу саме на ті аспекти, про які рідко згадується в посібниках з акварельного живопису. Вивчаючи основи роботи з цим матеріалом, в тому числі властивості води і кольорового пігменту, а також виконуючи практично завдання, початківці художники не тільки отримають необхідні теоретичні знання, а й створять чимала кількість власних прекрасних картин, які зможуть потім і помістити в портфоліо, і демонструвати глядачам і критикам. Коли художник розуміє особливості того матеріалу, з яким він працює, його обмеження і можливості, він здатний перетворити свої потенційні невдачі в успіхи. Вивчення якостей акварелі і способів правильного її використання - це захоплюючий, окриляє і надзвичайно корисний процес. Під керівництвом Стівена Коутса ви навчитеся писати картини так, як це роблять маститі художники-акварелісти.

Купити книгу «Акварельний живопис. Практичні поради , які зроблять ваші картини краще. школа художника» Стівен Коутс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Акварельний живопис. Практичні поради , які зроблять ваші картини краще. школа художника" (Стівен Коутс) з ISBN 978-5-9190-6498-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Watercolour Enigma
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
128
Формат
195x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Стівен Коутс

Рецензії на книгу «Акварельний живопис . Практичні поради , які зроблять ваші картини краще . школа художника ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами