Вышиваем мандалы в разных техниках. Более 60 видов стежков от самых известных вышивальщиц в мире! - Хэйзел Бломкамп, Ди ван Никерк, Моник Дэй-Уайлд (978-5-00141-049-2)

Вышиваем мандалы в разных техниках. Более 60 видов стежков от самых известных вышивальщиц в мире! - Хэйзел Бломкамп, Ди ван Никерк, Моник Дэй-Уайлд (978-5-00141-049-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 338
338 грн
  • ISBN: 978-5-00141-049-2
  • Код товару: 341594
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 112
Формат: 195x260 мм

Про книгу «Вишиваємо мандали в різних техніках. Більше 60 видів стібків від найвідоміших вишивальниць в світі» Ді ван Нікерк , Монік Дей - Уайлд , Хейзел Бломкамп

Світовий бестселер для любителів вишивання! Представляємо новинку від двох найвідоміших вишивальниць - Ді ван Нікерк і Хейзел Бломкамп. У цій книзі знамениті майстрині об'єднали свої таланти і навички, щоб вишити 25 неповторних візерунків-мандал, створених південноафриканської художницею Монік Дей-Уайлд. Кожен з проектів, які чекають вас на сторінках цього видання, сміливо можна назвати шедевром. Створені в різних тематиках і безлічі відтінків настрою мандали Монік стали для Ді ван Нікерк і Хейзел Бломкамп вихідним матеріалом для вишивок, в яких поєднується безліч стібків і прийомів. У цій книзі ви не зустрінете просто вишивання стрічками або якобінське вишивання. Перед вами пронесеться справжній калейдоскоп технік, об'єднаних для тієї чи іншої роботи. А вже як використовувати це багатство - вирішувати тільки вам! Чи захочете ви повторити творіння Ді і Хейзел (в книзі наводяться схеми для всіх проектів) або створити на основі тієї чи іншої мандали своє вишитий виріб, - результат в будь-якому випадку буде блискучим. Повірте!

Купити книгу «Вишиваємо мандали в різних техніках. Більше 60 видів стібків від найвідоміших вишивальниць в світі» Ді ван Нікерк , Монік Дей - Уайлд , Хейзел Бломкамп в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вишиваємо мандали в різних техніках. Більше 60 видів стібків від найвідоміших вишивальниць в світі" (Ді ван Нікерк , Монік Дей - Уайлд , Хейзел Бломкамп) з ISBN 978-5-00141-049-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
112
Формат
195x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.470
Автор
Ді ван Нікерк , Монік Дей - Уайлд , Хейзел Бломкамп

Рецензії на книгу «Вишиваємо мандали в різних техніках . Більше 60 видів стібків від найвідоміших вишивальниць в світі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами