Более 250 узоров для вязания спицами. Фактурные узоры, перекрещенные петли, косы, ажуры, шишечки, жаккард, интарсия, энтрелак - Лесли Стэнфилд, Мелоди Гриффитс (978-5-00141-076-8)

Более 250 узоров для вязания спицами. Фактурные узоры, перекрещенные петли, косы, ажуры, шишечки, жаккард, интарсия, энтрелак - Лесли Стэнфилд, Мелоди Гриффитс (978-5-00141-076-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 357
357 грн
  • ISBN: 978-5-00141-076-8
  • Код товару: 341591
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 160
Формат: 195x260 мм

Про книгу «Більше 250 візерунків для в'язання спицями. Фактурні візерунки , перехрещені петлі , коси , ажурі ,» Леслі Стенфілд , Мелоді Гріффітс

Нова колекція візерунків для в'язання спицями складається з 250 абсолютно різних мотивів і адресована всім любителям цього виду рукоділля, від новачків до досвідчених майстринь. Якщо ви в'яжете спицями недавно і ще не впевнені в своїх силах, освойте техніку вив'язування петель - і зможете створити шедевр будь-якого ступеня складності! Для зручності всі зразки візерунків в книзі розбиті на глави: лицьові і виворітні петлі, перехрещені петлі, коси, ажурі, шишечки і листя, жаккард і інтарсія. Кожна глава відзначено певним кольором, щоб ви могли легко знайти те, що вам потрібно, - від найпростіших фактур до самих незвичайних технік. В кінці книги вас чекає керівництво, з якого ви дізнаєтеся, як використовувати мотиви в готових виробах, а також короткий довідник по прийомам в'язання спицями. Насолоджуйтеся алхімією пряжі і спиць!

Купити книгу «Більше 250 візерунків для в'язання спицями. Фактурні візерунки , перехрещені петлі , коси , ажурі ,» Леслі Стенфілд , Мелоді Гріффітс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Більше 250 візерунків для в'язання спицями. Фактурні візерунки , перехрещені петлі , коси , ажурі ," (Леслі Стенфілд , Мелоді Гріффітс) з ISBN 978-5-00141-076-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
160
Формат
195x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.585
Автор
Леслі Стенфілд , Мелоді Гріффітс

Рецензії на книгу «Більше 250 візерунків для в'язання спицями . Фактурні візерунки , перехрещені петлі , коси , ажурі ,».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами