Ромео и Джульетта. Балет Сергея Сергеевича Прокофьева. Музыкальная классика для детей (книга с диском и QR-кодом) - Рудольф Херфуртнер (978-5-00141-052-2)

Ромео и Джульетта. Балет Сергея Сергеевича Прокофьева. Музыкальная классика для детей (книга с диском и QR-кодом) - Рудольф Херфуртнер (978-5-00141-052-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 264
264 грн
  • ISBN: 978-5-00141-052-2
  • Код товару: 341590
Основні характеристики
Художник: Анетте Блей
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Ромео і Джульєтта. Балет Сергія Сергійовича Прокоф'єва. Музична класика для дітей ( книга з диском» Рудольф Херфуртнер

Чарівні звуки музики і казковий світ на сторінках дитячих книг! Представляємо колекцію, яка не залишить байдужим жодного дорослого або юного читача! Серія «Музична класика для дітей» від видавництва «Контент» створена за сприяння Московського драматичного театру ім. М. Н. Єрмолової. У книгах цієї серії вас чекає унікальне поєднання: лібрето найвідоміших шедеврів світової музичної класики, адаптовані для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, доповнені диском з мелодіями з самих творів та цікавими коментарями. Аудіосупровід є по посиланню через QR-код або на CD-диску. Текст читає Анастасія Меньшикова. Трагічна історія Ромео і Джульєтти, написана Вільямом Шекспіром в 1594-1595 роках, представлена ??в цій книзі очима юного учня балетного класу Костянтина, якому випадає удача взяти участь в постановці балету на музику Сергія Прокоф'єва. Подвійна сюжетна лінія книги і ніжні акварельні ілюстрації художниці Анетте Блей дозволять самим юним читачам познайомитися з сюжетом відомої трагедії без зайвого драматизму.

Купити книгу «Ромео і Джульєтта. Балет Сергія Сергійовича Прокоф'єва. Музична класика для дітей ( книга з диском» Рудольф Херфуртнер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ромео і Джульєтта. Балет Сергія Сергійовича Прокоф'єва. Музична класика для дітей ( книга з диском" (Рудольф Херфуртнер) з ISBN 978-5-00141-052-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
32
Формат
215x290 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.420
Автор
Рудольф Херфуртнер

Рецензії на книгу «Ромео і Джульєтта. Балет Сергія Сергійовича Прокоф'єва . Музична класика для дітей ( книга з диском ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами