Вольфганг Амадей Моцарт. Музыкальная биография. Музыкальная классика для детей (книга с QR-кодом) - Эрнст А. Эккер (978-5-00141-051-5)

Вольфганг Амадей Моцарт. Музыкальная биография. Музыкальная классика для детей (книга с QR-кодом) - Эрнст А. Эккер (978-5-00141-051-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 199
199 грн
  • ISBN: 978-5-00141-051-5
  • Код товару: 341587
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Вольфганг Амадей Моцарт. Музична біографія. Музична класика для дітей ( книга з QR - кодом )» Ернст А. Екер

Чарівні звуки музики і казковий світ на сторінках дитячих книг! Представляємо колекцію, яка не залишить байдужим жодного дорослого або юного читача! У серії книг, присвяченої великим композиторам, видавництво «Контент» познайомить всіх любителів музики з біографіями таких визнаних геніїв, як Вольфганг Амадей Моцарт, Йоганн Себастьян Бах, Людвіг ван Бетховен, і іншими. Написані відомими європейськими авторами біографії барвисто проілюстровані і супроводжуються аудіозаписами уривків з найбільш відомих музичних творів того чи іншого композитора. Аудіосупровід є по посиланню через QR-код. Яким було дитинство Вольфганга Амадея Моцарта? Ким були його батьки? Чому геніальний композитор ні дня не ходив в школу, але прославився на весь світ? Чи були у нього заздрісники? Важкий чи був його шлях до всесвітньої популярності? Про це та про безліч інших цікавих фактів з життя геніального композитора читачі дізнаються з цієї книги. Її автор, Ернст А. Екер, закінчив Віденський університет і працював на австрійському радіо, а потім вів телепрограми. У центрі творчості Еккера - дитячий театр, дитячі мюзикли і дитячі опери. Його твори були удостоєні численних нагород, включаючи літературну премію Відня і австрійську державну премію за книги для дітей і молоді.

Купити книгу «Вольфганг Амадей Моцарт. Музична біографія. Музична класика для дітей ( книга з QR - кодом )» Ернст А. Екер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вольфганг Амадей Моцарт. Музична біографія. Музична класика для дітей ( книга з QR - кодом )" (Ернст А. Екер) з ISBN 978-5-00141-051-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
32
Формат
215x290 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Ернст А. Екер

Рецензії на книгу «Вольфганг Амадей Моцарт . Музична біографія . Музична класика для дітей ( книга з QR - кодом ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами