Адаптивная физкультура для детей с аутизмом. Методические основы и базовый комплекс упражнений для увеличения физической активности детей и подростков с РАС - Дэвид Геслак (978-5-91743-089-8)

Адаптивная физкультура для детей с аутизмом. Методические основы и базовый комплекс упражнений для увеличения физической активности детей и подростков с РАС - Дэвид Геслак (978-5-91743-089-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 425
425 грн
  • ISBN: 978-5-91743-089-8
  • Код товару: 341572
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Autism Fitness Handbook
Перекладач: Уляна Жарникова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Адаптивна фізкультура для дітей з аутизмом. Методичні засади та базовий комплекс вправ для збільшен» Девід Геслак

Керівництво Девіда Геслака, авторитетного фахівця в області адаптивної фізкультури, включає оригінальну і визнану в різних країнах світу методику фізичного розвитку дітей з РАС. Дана методика побудована з урахуванням психофізіологічних особливостей дітей з аутизмом і спрямована на розвиток у них адекватного образу тіла (знання частин тіла і розуміння, як вони працюють), рівноваги, статичної та динамічної гнучкості, моторної координації, на поліпшення функціонального стану м'язової і серцево-судинної систем. Спираючись на пропоновану методику, батьки, тренери і педагоги зможуть самостійно розробляти програми вправ відповідно до потреб конкретної дитини і ефективно їх застосовувати, задіюючи мотивацію і використовуючи методи візуальної підтримки. Заняття по програмі вправ сприятимуть поліпшенню фізичного і психологічного стану дитини з РАС, підвищенню його самооцінки і створення більш гармонійних взаємин з оточуючими. Видання адресоване батькам дітей з РАС, педагогам і тренерам.

Купити книгу «Адаптивна фізкультура для дітей з аутизмом. Методичні засади та базовий комплекс вправ для збільшен» Девід Геслак в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Адаптивна фізкультура для дітей з аутизмом. Методичні засади та базовий комплекс вправ для збільшен" (Девід Геслак) з ISBN 978-5-91743-089-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Autism Fitness Handbook
Перекладач
Уляна Жарникова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
165x240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.327
Автор
Девід Геслак

Рецензії на книгу «Адаптивна фізкультура для дітей з аутизмом . Методичні засади та базовий комплекс вправ для збільшен».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами