ГОРМОНичное тело. Как бороться с нарушениями обмена веществ и хронической усталостью - Марина Берковская (978-966-993-035-4)

ГОРМОНичное тело. Как бороться с нарушениями обмена веществ и хронической усталостью - Марина Берковская (978-966-993-035-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 252
252 грн
  • ISBN: 978-966-993-035-4
  • Код товару: 341541
Основні характеристики
Редактор: П. Козленко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 304

Про книгу «ГОРМОНічное тіло. Як боротися з порушеннями обміну речовин і хронічною втомою» Марина Берковська

Зайва вага, стан хронічного стресу, переїдання, невдоволення власною зовнішністю - найбільш поширені скарги 80% сучасних жінок. Що робити, якщо косметика і екстремальні дієти не допомагають, а постійне відчуття нестачі сил не дає жити повноцінним життям? Як не баритися метаболізм на етапі схуднення і утримати масу тіла? Як запобігти переходу преддиабета в діабетом? Як не дати розрядитися нашої "батарейці" - щитовидній залозі? Як підготуватися до візиту до ендокринолога? Марина Берковська не просто відомий лікар-блогер, але прекрасний діагност і вчений, вміє пояснити чудеса біохімії нашого організму простою і доступною мовою. Завдяки цій книзі ви більше не будете губитися і бентежитися на прийомі у лікаря-ендокринолога, навчитеся правильно харчуватися, "читати" аналізи і будете упевнені, що вас лікують так, як повинно. Більше не потрібно шукати інформацію по форумам і сайтам, питати у знайомих і боятися лікарів - вся необхідна інформація від виявлення проблеми до необхідного лікування є в книзі.

Купити книгу «ГОРМОНічное тіло. Як боротися з порушеннями обміну речовин і хронічною втомою» Марина Берковська в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "ГОРМОНічное тіло. Як боротися з порушеннями обміну речовин і хронічною втомою" (Марина Берковська) з ISBN 978-966-993-035-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
П. Козленко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
304
Формат
165х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.433
Автор
Марина Берковська

Рецензії на книгу «ГОРМОНічное тіло . Як боротися з порушеннями обміну речовин і хронічною втомою ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами