До свидания, монстрик Нюня, или Как мигом прогнать плохое настроение - Франциска Харви, Юлия Бёме (978-5-00141-025-6)

До свидания, монстрик Нюня, или Как мигом прогнать плохое настроение - Франциска Харви, Юлия Бёме (978-5-00141-025-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 233
233 грн
  • ISBN: 978-5-00141-025-6
  • Код товару: 341516
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 32

Про книгу «До побачення , монстрик Нюня , або Як миттю прогнати поганий настрій» Франциска Харві , Юлія Беме

Жив-був на світі хлопчик Кузя. Одного разу в його кімнаті з'явився маленький кудлатий розсерджений монстрик, який тупотів ніжкою і був постійно незадоволений всім навколо. Однак Кузьо вдалося знайти з новим знайомим спільну мову, і вони стали справжніми друзями! Добрі і забавні історії про Кузю і монстрика Нюню не тільки потішать вашої дитини, але і навчать його справлятися з поганим настроєм, заводити нові знайомства і засипати без капризів. А найголовніше - вони допоможуть батькам і малюкові навчитися краще розуміти один одного, адже частинка маленького примхливого монстрика живе найчастіше в кожному з нас... Автор цієї книги, Юлія Беме, вже встигла набути популярності серед російських читачів своїми захоплюючими історіями про дружбу, любов і турботу. Як впоратися з поганим настроєм? Хлопчик на ім'я Кузя ніколи про це не замислювався, поки одного разу не зустрів маленького сердитого монстрика. Що тільки не робить Кузя, щоб розвеселити нового знайомого! І врешті-решт, йому це вдається.

Купити книгу «До побачення , монстрик Нюня , або Як миттю прогнати поганий настрій» Франциска Харві , Юлія Беме в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "До побачення , монстрик Нюня , або Як миттю прогнати поганий настрій" (Франциска Харві , Юлія Беме) з ISBN 978-5-00141-025-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
32
Формат
195x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.260
Автор
Франциска Харві , Юлія Беме

Рецензії на книгу «До побачення , монстрик Нюня , або Як миттю прогнати поганий настрій ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Красочная, хорошо написана

Недоліки:

Нет

Отличная книга! Читаем её с 2,5 лет, ребёнку 3,5, а она всё так же интересна. Хотим приобрести и другие истории про монстрика Нюню.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами