Внутривенно. Что происходит с сосудами, по которым движется ваша кровь, как вылечить то, что уже болит, и не допустить проблем в будущем - Евгений Илюхин (978-966-993-111-5)

Внутривенно. Что происходит с сосудами, по которым движется ваша кровь, как вылечить то, что уже болит, и не допустить проблем в будущем - Евгений Илюхин (978-966-993-111-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 150
150 грн
  • ISBN: 978-966-993-111-5
  • Код товару: 341508
Основні характеристики
Науковий редактор: Антон Родіонов
Редактор: О. Шершньова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Внутрішньовенно. Що відбувається з судинами , по яких рухається ваша кров , як вилікувати те, що вж» Євген Ілюхін

Ці зірочки і сіточки на ногах - як вони псують нам життя! Що виникають під час вагітності, через появу зайвої ваги або в результаті нездорового способу життя (так-так, привіт курцям і любителям випити), вони, в першу чергу, свідчать про те, що кровотік в наших кінцівках порушений. Чи небезпечно це? Інколи так! Іноді - анітрохи. Важливо вміти правильно оцінити свій стан і своєчасно звернутися до фахівця. Стати флебологом з цією книгою ви, звичайно, не зможете, але розібратися в проблемі і зрозуміти, наскільки компетентний ваш лікар, який виписує панчохи щільніше і венотоник дорожче, однозначно получітся.Варікозное розширення вен - не тільки неестетично, а й небезпечне захворювання. Воно може торкнутися і молодих, і літніх, і чоловіків, і жінок. Якщо сіточки і "зірочки" просто негарно виглядають на ногах, то опуклі, вузлуваті вени заважають ходити, болять і набрякають. Що робити, щоб запобігти розвитку захворювань вен. - Чи можна позбутися від уже проявилися симптомів? - Як не пропустити небезпечне захворювання - тромбоз? Про венах, судинах і лімфатичної системи і про те, як боротися з варикозної хворобою зрозуміло і легко розповідає провідний флеболог Росії Євген Ілюхін.

Купити книгу «Внутрішньовенно. Що відбувається з судинами , по яких рухається ваша кров , як вилікувати те, що вж» Євген Ілюхін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Внутрішньовенно. Що відбувається з судинами , по яких рухається ваша кров , як вилікувати те, що вж" (Євген Ілюхін) з ISBN 978-966-993-111-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Науковий редактор
Антон Родіонов
Редактор
О. Шершньова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
145х220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Євген Ілюхін

Рецензії на книгу «Внутрішньовенно . Що відбувається з судинами , по яких рухається ваша кров , як вилікувати те, що вж».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами