Атлас цветковых растений. 200 ботанических семейств в необычных ракурсах и мельчайших деталях - Ингеборг Нислер, Ангела Нибел-Ломанн (978-5-389-15447-6)

Атлас цветковых растений. 200 ботанических семейств в необычных ракурсах и мельчайших деталях - Ингеборг Нислер, Ангела Нибел-Ломанн (978-5-389-15447-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 800
800 грн
  • ISBN: 978-5-389-15447-6
  • Код товару: 341472
Основні характеристики
Перекладач: Олександра Громова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Атлас квіткових рослин. 200 ботанічних сімейств в незвичайних ракурсах і найдрібніших деталях» Ангела Нібель - Ломанн , Інгеборг Ніслер

У цьому унікальному атласі відповідно до найсучаснішої таксономической системою класифікації представлені основні сімейства квіткових рослин і дано їх визначальні характеристики. Ви познайомитеся з найвідомішими представниками сімейств, отримаєте інформацію про їхнє поширення, місця зростання, про життєві форми (чагарники, дерева, трави, ліани та інші), формі і розташуванні листя, суцвіть, дізнаєтеся про квітках, плодах, способах їх застосування в парфумерії, кулінарії або медицині. Зображення, зроблені за допомогою сучасної скануючої техніки, в найдрібніших деталях показують різні частини рослин, а коментарі містять найважливішу інформацію про їх функції та особливості. 1700 представників більш ніж 200 родин квіткових рослин в чудових кольорових ілюстраціях. Розкішний подарунок натуралістам, а також художникам, черпають натхнення в природі.

Купити книгу «Атлас квіткових рослин. 200 ботанічних сімейств в незвичайних ракурсах і найдрібніших деталях» Ангела Нібель - Ломанн , Інгеборг Ніслер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Атлас квіткових рослин. 200 ботанічних сімейств в незвичайних ракурсах і найдрібніших деталях" (Ангела Нібель - Ломанн , Інгеборг Ніслер) з ISBN 978-5-389-15447-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександра Громова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
264
Формат
275x305 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.850
Автор
Ангела Нібель - Ломанн , Інгеборг Ніслер

Рецензії на книгу «Атлас квіткових рослин . 200 ботанічних сімейств в незвичайних ракурсах і найдрібніших деталях ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами