Искусство переговоров по Киссинджеру. Уроки заключения сделок на высшем уровне - Джеймс Себениус, Николас Бёрнс, Роберт Мнукин (978-5-389-14770-6)

Искусство переговоров по Киссинджеру. Уроки заключения сделок на высшем уровне - Джеймс Себениус, Николас Бёрнс, Роберт Мнукин (978-5-389-14770-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 273
273 грн
  • ISBN: 978-5-389-14770-6
  • Код товару: 341430
Основні характеристики
Перекладач: Тетяна Камишнікова
Редактор: Д. Мельник
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Мистецтво переговорів по Кіссінджер. Уроки укладення угод на вищому рівні» Джеймс Себеніус , Ніколас Бернс , Роберт Мнукін

Жорсткий сенс можна втілити в м'яку словесну оболонку. Ефективна від тивні переговори рідко обмежуються одним лише переконанням на словах. «Конструктивна розпливчастість», продукт творчої роботи зі словами, може виявитися безцінною. Авторитетні гарвардські вчені в тісній взаємодії з корифеєм дипломатії Генрі Кіссінджером аналізують найважливіші переговори з його участю і вибір тактики їх ведення. Для керівників, менеджерів і тих, хто будує кар'єру в суспільно-політичній сфері, книга стане дієвим посібником в досягненні згоди в непростих умовах і як підсумок - в укладанні важливих угод. «Розглядаючи найбільш значні переговори Кіссінджера, виділяючи загальні для них характеристики, ця книга дає критичний нарис переговорної манери Кіссінджера, а також логіки, стратегії і тактики, на якій вона будується. Наша мета - виробити рекомендації, які є важливими для розуміння і вирішення сьогоднішніх конфліктів і проблем, що виникають при укладанні угод, - і міжнародних, і внутрішніх, і публічних, і приватних ». (Дж. Себеніус, Н. Бернс, Р. Мнукін)

Купити книгу «Мистецтво переговорів по Кіссінджер. Уроки укладення угод на вищому рівні» Джеймс Себеніус , Ніколас Бернс , Роберт Мнукін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво переговорів по Кіссінджер. Уроки укладення угод на вищому рівні" (Джеймс Себеніус , Ніколас Бернс , Роберт Мнукін) з ISBN 978-5-389-14770-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Тетяна Камишнікова
Редактор
Д. Мельник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.603
Автор
Джеймс Себеніус , Ніколас Бернс , Роберт Мнукін

Рецензії на книгу «Мистецтво переговорів по Кіссінджер . Уроки укладення угод на вищому рівні ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами