Хождение по мукам. Комплект из 3-х книг (Сестры. Восемнадцатый год. Хмурое утро) - Алексей Толстой (978-5-906928-18-4)

Хождение по мукам. Комплект из 3-х книг (Сестры. Восемнадцатый год. Хмурое утро) - Алексей Толстой (978-5-906928-18-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 1580
1 580 грн
  • ISBN: 978-5-906928-18-4
  • Код товару: 341359
Основні характеристики
Художник: Вардан Закорян
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 1120

Про книгу «Ходіння по муках. Комплект з 3 - х книг ( Сестри. Вісімнадцятий рік. Похмурий ранок )» Олексій Толстой

"Ходіння по муках" - унікальна за масштабністю трилогія А. Н. Толстого, яскраво і повно описує найскладніші періоди історії Росії початку XX століття напередодні, під час і після революційних подій, включаючи Першу світову і громадянські війни. А. Н. Толстой писав "Ходіння по муках" більше 20 років. Трилогія стала найулюбленішою книгою мільйонів читачів, увійшла в золотий фонд світової літератури, була неодноразово екранізована, що говорить про незмінну актуальність твору. В основі трилогії - живі людські долі на тлі масштабних історичних подій. Перша книга епопеї "Сестри" - головні героїні роману. Катя і Даша Булавін, знаходяться в пошуках особистого щастя, сенсу життя і відповіді на головні загальнолюдські питання, але вихори Світової війни і двох революцій розносять головних героїв по різних куточках країни. Друга книга трилогії "Ходіння по муках" - "Вісімнадцятий рік" описує грандіозні події громадянської війни. Історія показана в переломленні живих людських доль: Катя і Даша, Рощин і Телегін чесні і чуйні, сподіваються на всемогутню силу любові в масштабі конкретної душі і всеосяжного почуття до батьківщини. Шляхи головних героїв не раз перетинаються і знову розходяться, під невблаганним напором бурхливого часу. Третя книга "Похмурий ранок" була дописана в перший день Великої Вітчизняної війни. У романі перед читачем проходять картини боїв, перемог і поразок Червоної армії і Білого руху. На сторінках роману діють всі значні історичні постаті того часу. Але головними героями залишаються звичайні люди, крізь усі випробування вони проносять любов один до одного, навіть опиняючись по різні боки барикад.

Купити книгу «Ходіння по муках. Комплект з 3 - х книг ( Сестри. Вісімнадцятий рік. Похмурий ранок )» Олексій Толстой в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ходіння по муках. Комплект з 3 - х книг ( Сестри. Вісімнадцятий рік. Похмурий ранок )" (Олексій Толстой) з ISBN 978-5-906928-18-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
1120
Формат
135х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
1.800
Автор
Олексій Толстой

Рецензії на книгу «Ходіння по муках . Комплект з 3 - х книг ( Сестри . Вісімнадцятий рік . Похмурий ранок ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами