Человек уставший. Как победить хроническую усталость и вернуть себе силы, энергию и радость жизни - Сохэр Рокед (978-5-9614-7152-6)

Человек уставший. Как победить хроническую усталость и вернуть себе силы, энергию и радость жизни - Сохэр Рокед (978-5-9614-7152-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 116
116 грн
  • ISBN: 978-5-9614-7152-6
  • Код товару: 341236
Основні характеристики
Автор: Сохер Рокед
Назва оригіналу: The Tiredness Cure
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Людина втомлений. Як перемогти хронічну втому і повернути собі сили , енергію і радість життя» Сохер Рокед

Що таке хронічна втома, сучасні люди знають не з чуток. Стреси, інтенсивна робота, надлишок інформації укупі з недоліком вільного часу? такий вантаж щодня лягає на плечі мільйонів. Ми намагаємося чинити опір, але ресурси організму не безмежні. Сили залишають нас, і ось одного разу ми усвідомлюємо, що абсолютно розмачулений і найбільше на світі хочемо не нових звершень і відкриттів, а хоча б просто виспатися. Але, на жаль, для цього просто немає часу... У книзі, написаній в довірчій манері і з неабиякою часткою гумору, розказано про причини хронічної втоми і дана покрокова стратегія позбавлення від неї. Також автор ділиться з нами рецептами смачних і корисних страв, насичують енергією, простої і ефективної гімнастикою на основі йоги і цікавими тестами, що допомагають визначити, наскільки ви стомлені.

Купити книгу «Людина втомлений. Як перемогти хронічну втому і повернути собі сили , енергію і радість життя» Сохер Рокед в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Людина втомлений. Як перемогти хронічну втому і повернути собі сили , енергію і радість життя" (Сохер Рокед) з ISBN 978-5-9614-7152-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Tiredness Cure
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
362
Формат
115х165 мм
Вага
0.242
Автор
Сохер Рокед

Рецензії на книгу «Людина втомлений . Як перемогти хронічну втому і повернути собі сили , енергію і радість життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами