Практический тренажер по развитию речи, внимания, памяти, мышления, восприятия. Логопедические задания. 4 выпуск - Наталья Теремкова (978-5-906889-03-4)

Практический тренажер по развитию речи, внимания, памяти, мышления, восприятия. Логопедические задания. 4 выпуск - Наталья Теремкова (978-5-906889-03-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 148
148 грн
  • ISBN: 978-5-906889-03-4
  • Код товару: 341189
Основні характеристики
Художник: Станіслав Бабюк
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Практичний тренажер з розвитку мовлення , уваги , пам'яті , мислення , сприйняття. Логопедичні завд» Наталя Теремкова

" Практичний тренажер... " призначений для занять з дошкільнятами 5-7 років , в тому числі для дітей з ОНР , і рекомендується для корекції і розвитку психічних процесів ( мовлення , уваги , мислення , пам'яті , сприйняття ). Тренувально - ігрові завдання підібрані з урахуванням лексичних тим , що вивчаються в ДОУ відповідно до рекомендацій програми і вимогами ФГОС ДО. Виконання завдань допоможе дітям в ігровій формі розвинути необхідні навички і підготуватися до навчання в школі. Для організації занять з дітьми дошкільного віку.

Купити книгу «Практичний тренажер з розвитку мовлення , уваги , пам'яті , мислення , сприйняття. Логопедичні завд» Наталя Теремкова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практичний тренажер з розвитку мовлення , уваги , пам'яті , мислення , сприйняття. Логопедичні завд" (Наталя Теремкова) з ISBN 978-5-906889-03-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
40
Формат
205х285 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.125
Автор
Наталя Теремкова

Рецензії на книгу «Практичний тренажер з розвитку мовлення , уваги , пам'яті , мислення , сприйняття . Логопедичні завд».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами