Типология отклоняющегося развития. Модель анализа и ее использование в практической деятельности - Наталья Семаго, Михаил Семаго (978-5-98563-602-4)

Типология отклоняющегося развития. Модель анализа и ее использование в практической деятельности - Наталья Семаго, Михаил Семаго (978-5-98563-602-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 290
290 грн
  • ISBN: 978-5-98563-602-4
  • Код товару: 341168
Основні характеристики
Редактор: О. Квасова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Типологія відхиляється розвитку. Модель аналізу і її використання в практичній діяльності» Михайло Семаго , Наталья Семаго

В даний час спостерігаються зміни психічного і соматичного стану дітей, що виходять за межі класичних уявлень. Відбуваються істотні зміни і в системі освіти. Все це зумовлює необхідність перегляду підходів до аналізу відхиляється розвитку. Проаналізувавши існуючі моделі і підходи до типологізації психічного розвитку, автори пропонують сучасну трикомпонентну модель аналізу, на основі якої будується нова типологія. У книзі наведена детальна характеристика виділених типів відхиляється розвитку, описана процедура діагностики, яка дозволяє визначити характер відхилень, спрогнозувати подальший розвиток дитини, грамотно збудувати корекційну роботу, вибрати оптимальний для дитини освітній маршрут. Книга адресована в першу чергу психологам-практикам, які працюють в області спеціальної та клінічної психології дитинства, фахівцям психолого-педагогічного супроводу дітей з відхиленнями в розвитку в освітніх системах. Крім того, вона буде цікава педагогам і клініцистам, в тому числі неврологів, психіатрів, педіатрів, іншим фахівцям охорони здоров'я.

Купити книгу «Типологія відхиляється розвитку. Модель аналізу і її використання в практичній діяльності» Михайло Семаго , Наталья Семаго в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Типологія відхиляється розвитку. Модель аналізу і її використання в практичній діяльності" (Михайло Семаго , Наталья Семаго) з ISBN 978-5-98563-602-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Квасова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.488
Автор
Михайло Семаго , Наталья Семаго

Рецензії на книгу «Типологія відхиляється розвитку . Модель аналізу і її використання в практичній діяльності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами