Типология отклоняющегося развития. Варианты аутистических расстройств - Михаил Семаго, Наталья Семаго, Любовь Бородина (978-5-98563-597-3)

Типология отклоняющегося развития. Варианты аутистических расстройств - Михаил Семаго, Наталья Семаго, Любовь Бородина (978-5-98563-597-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 326
326 грн
  • ISBN: 978-5-98563-597-3
  • Код товару: 341167
Основні характеристики
Редактор: Ольга Сафуанова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Типологія відхиляється розвитку. Варіанти аутистических розладів» Любов Бородіна , Михайло Семаго , Наталья Семаго

Книга присвячена одній з важливих, але ще малоразработанних проблем сучасного дитинства - комплексної і всебічної допомоги дітям з аутистическими розладами (дизонтогенеза за типом спотворення). В роботі розглядаються вітчизняні та зарубіжні підходи до аналізу спектра аутистических розладів: від методологічних основ до різних практікооріентованих напрямків допомоги; наводиться авторська методологія психолого-педагогічного аналізу. Вперше у вітчизняній літературі дається розгорнута психолого-педагогічна типологія спотвореного розвитку: від еволютивна його форм до варіантів спотворень регресивного характеру. Окремий розділ присвячений огляду та аналізу практично всіх корекційних підходів, програм і технологій, що використовуються в нашій країні для допомоги дітям з РАС, включаючи умови застосування, обмеження і протипоказання. Для кожного варіанту і форми психолого-педагогічної типології наводиться оригінальна логістика комплексного супроводу та освітній маршрут з урахуванням вікових особливостей дітей. Книга орієнтована на самих різних фахівців медичного та психолого-педагогічного профілю, включених в освіту і супровід дітей з аутистическими розладами. Вона може бути використана як навчальний посібник для підготовки фахівців і магістрів медичних, психологічних і педагогічних вузів.

Купити книгу «Типологія відхиляється розвитку. Варіанти аутистических розладів» Любов Бородіна , Михайло Семаго , Наталья Семаго в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Типологія відхиляється розвитку. Варіанти аутистических розладів" (Любов Бородіна , Михайло Семаго , Наталья Семаго) з ISBN 978-5-98563-597-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ольга Сафуанова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.458
Автор
Любов Бородіна , Михайло Семаго , Наталья Семаго

Рецензії на книгу «Типологія відхиляється розвитку . Варіанти аутистических розладів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами