Музыкальная литература. Музыка ХХ века. Четвертый год обучения. Учебное пособие (+CD) - Мария Шорникова (978-5-222-30110-4)

Музыкальная литература. Музыка ХХ века. Четвертый год обучения. Учебное пособие (+CD) - Мария Шорникова (978-5-222-30110-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 382
382 грн
  • ISBN: 978-5-222-30110-4
  • Код товару: 341111
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 281

Про книгу «Музична література. Російська музика ХХ століття. Четвертий рік навчання. Навчальний посібник ( +» Марія Шорникова

Поява даного навчального посібника пов'язано з тим, що традиційна Програма з музичної літератури для ДМЩ вийшла в світ в 1956 р і, не змінюючись якісно, ??витримала потім кілька перевидань (1962, 1970,1979,1982 рр.). Природно, багато установки і тематичні плани типової програми застаріли і не відповідають вимогам нових підходів і методик музичного виховання дітей. В останні роки стали з'являтися інші моделі програм, навчальних планів, адаптують зміст курсу до нових історичних і соціально-культурних умов. Цей посібник спирається на багаторічний досвід викладання предмета "Музична література" в ДМШ, викладений в авторських програмах і методичних рекомендаціях Е. Лисянської, Ю. Агеєвої, А. Хотунцова, М. Куклінські і ін. Найсуттєвіші зміни в цих програмах торкнулися російської музики XX століття. Тому в допомогу, крім традиційних тем, увійшло висвітлення життя і творчості композиторів рубежу XIX і XX століть А. Лядова, В. Калинникова, С. Рахманінова, А. Скрябіна, І. Стравінського. У державній програмі ніяк не зачіпається музика композиторів другої половини XX в. В даний посібник включені розділи, присвячені Г. Свиридову, Р. Щедріна, а також оглядовий заняття про представників російського авангарду Е. Денисова, С. Губайдуліної і А. Шнітке. Останні глави посібника - короткий огляд розвитку джазу і невеликий словник джазових термінів. При створенні даного посібника ми враховували те, що до числа основних завдань музичних шкіл відноситься не тільки розвиток музичних здібностей дітей, розуміння основ класичного і сучасного музичного творчості, а й підготовка активних слухачів і любителів музики. Тому в нашу книгу увійшли також додаткові ознайомчі матеріали. Вони об'єднані в рубрику "Розповідають, що.." і звернені до широких мас дитячої аудиторії.

Купити книгу «Музична література. Російська музика ХХ століття. Четвертий рік навчання. Навчальний посібник ( +» Марія Шорникова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Музична література. Російська музика ХХ століття. Четвертий рік навчання. Навчальний посібник ( +" (Марія Шорникова) з ISBN 978-5-222-30110-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
281
Формат
135х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Марія Шорникова

Рецензії на книгу «Музична література . Російська музика ХХ століття . Четвертий рік навчання . Навчальний посібник ( +».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами