Многоликий алкоголизм. Метафорические ассоциативные карты - Наталья Олифирович, Ирина Громова, Ирина Сукач (978-5-9268-3081-8)

Многоликий алкоголизм. Метафорические ассоциативные карты - Наталья Олифирович, Ирина Громова, Ирина Сукач (978-5-9268-3081-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 347
347 грн
  • ISBN: 978-5-9268-3081-8
  • Код товару: 341105
Основні характеристики
Редактор: І. Авідон
Мова: російська
Обкладинка: пакет
Папір: картон

Про книгу «Багатоликий алкоголізм. Метафоричні асоціативні карти» Ірина Громова , Ірина Сукач , Наталя Оліфірович

Алкоголізм - важка хвороба, яка вимагає серйозного лікування. Незважаючи на величезну кількість фахівців, реабілітаційних програм, методів і методик роботи, число залежних у всьому світі продовжує зростати. У проблему залучені не тільки самі залежні, але і члени їх сімей, роботодавці, колеги. Колода метафоричних асоціативних карт "Багатоликий алкоголізм" призначена для роботи з видужуючими аддикта, членами їх сімей, а також усіма, в чиїй сімейної системі була присутня алкогольна залежність. Колода добре комбінується з іншими картами видавництва "Мова". У керівництві пропонуються конкретні методики і техніки їх використання в індивідуальної, парної та групової роботи. Рекомендується для психопрофілактичної роботи в старших класах школи, в коледжах і вузах, в приватній практиці. Може використовуватися в груповий, сімейної та індивідуальної терапії. У наборі: методичне керівництво, 50 карт.

Купити книгу «Багатоликий алкоголізм. Метафоричні асоціативні карти» Ірина Громова , Ірина Сукач , Наталя Оліфірович в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Багатоликий алкоголізм. Метафоричні асоціативні карти" (Ірина Громова , Ірина Сукач , Наталя Оліфірович) з ISBN 978-5-9268-3081-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
І. Авідон
Мова
російська
Обкладинка
пакет
Папір
картон
Формат
105x150 мм
Вага
0.246
Автор
Ірина Громова , Ірина Сукач , Наталя Оліфірович

Рецензії на книгу «Багатоликий алкоголізм . Метафоричні асоціативні карти ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами