Зверобой, или Первая тропа войны. Последний из могикан, или Повесть о 1757 годе. Следопыт, или На берегах Онтарио - Джеймс Фенимор Купер (978-5-389-15651-7)

Зверобой, или Первая тропа войны. Последний из могикан, или Повесть о 1757 годе. Следопыт, или На берегах Онтарио - Джеймс Фенимор Купер (978-5-389-15651-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 341
341 грн
  • ISBN: 978-5-389-15651-7
  • Код товару: 341082
Основні характеристики
Укладач: Олександр Лютіков
Перекладач: Сергій Антонов
Редактор: Сергій Антонов

Про книгу «Звіробій , або Перша стежка війни. Останній з могікан , або Повість про 1757 рік. Слідопит , або Н» Джеймс Фенімор Купер

З моменту першої публікації в 1820-1840-х роках і до цього дня пенталогия Джеймса Фенімора Купера про Натаніель Бампо (відомому також під прізвиськами Звіробій, Соколине Око, Слідопит, Довгий Карабін і Шкіряний Панчоха) незмінно користується успіхом у всьому світі як один з еталонів захоплюючої пригодницької прози, сюжети і персонажі якої одного разу і назавжди полонять читацьке уяву. Спритний мисливець і сміливий воїн, самовідданий захисник слабких і пригноблених, Шкіряна Панчоха давно і міцно увійшов до пантеону найпопулярніших героїв світової літератури. В даний том включені перші три романи циклу, що розповідають про юних і зрілих роках життя Натаніеля, про його дружбу з індіанцем-Делаваром Чингачгук, про їх сутичках з Гуроном в лісових нетрях і на озерної гладі, про смертельний ризик, на який друзі йдуть заради визволення з полону коханої Чингачгука, захисту сімейства Хаттер ( «Звіробій») і порятунку дочок британського полковника Манро ( «Останній з могікан»), про любов головного героя до дочки його давнього друга, сержанта Томаса Дунхема, і про його самопожертву в ім'я чужого щастя ( «Слідопит»). Вперше російською мовою публікується повний текст «Звіробоя», відновлені всі авторські передмови і примітки до романів і їх пізнішим прижиттєвих видань. У книзі - також вперше в Росії - відтворюються повні комплекти ілюстрацій до романів Купера, створені англійськими художниками, братами Генрі Метью Броком і Чарльзом Едмундом Броком.

Купити книгу «Звіробій , або Перша стежка війни. Останній з могікан , або Повість про 1757 рік. Слідопит , або Н» Джеймс Фенімор Купер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Звіробій , або Перша стежка війни. Останній з могікан , або Повість про 1757 рік. Слідопит , або Н" (Джеймс Фенімор Купер) з ISBN 978-5-389-15651-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Укладач
Олександр Лютіков
Перекладач
Сергій Антонов
Редактор
Сергій Антонов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Валерій Гореліков
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
1296
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джеймс Фенімор Купер

Рецензії на книгу «Звіробій , або Перша стежка війни . Останній з могікан , або Повість про 1757 рік . Слідопит , або Н».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами