Капитан Шарки и остров невольников. Третья книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер (978-5-98124-726-2)

Капитан Шарки и остров невольников. Третья книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер (978-5-98124-726-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 252
252 грн
  • ISBN: 978-5-98124-726-2
  • Код товару: 341026
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 28

Про книгу «Капітан Шарки і острів невільників. Третя книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів» Ютта Лангройтер

Підняти вітрила ! Якоря сушити ! Курс південний південний захід ! Капітан Шарки страшно розсерджений : він дізнався , що старий Білл , запеклий негідник і самий поганий пірат , обманом викрав його друга Майки ! Звичайно ж , капітан Шарки негайно кидається в погоню , щоб звільнити одного. Так починається нову захоплюючу пригоду капітана Шаркі. На цей раз йому доводиться визволяти з полону не тільки Майки , але і всіх піратів старого Білла , які опинилися у в'язниці на острові невільників...

Купити книгу «Капітан Шарки і острів невільників. Третя книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів» Ютта Лангройтер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Капітан Шарки і острів невільників. Третя книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів" (Ютта Лангройтер) з ISBN 978-5-98124-726-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
28
Формат
220х295 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.407
Автор
Ютта Лангройтер

Рецензії на книгу «Капітан Шарки і острів невільників . Третя книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами