Капитан Шарки и морской змей. Вторая книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер (978-5-98124-725-5)

Капитан Шарки и морской змей. Вторая книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер (978-5-98124-725-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 252
252 грн
  • ISBN: 978-5-98124-725-5
  • Код товару: 341025
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 28

Про книгу «Капітан Шарки і морський змій. Друга книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів» Ютта Лангройтер

Пірати подейкують, що неподалік від гавані, де встав на якір корабель капітана Шаркі, з'явилося морське чудовисько. Серед матросів ходять чутки, що ця величезна тварина нападає на кораблі і пожирає моряків, приводячи в жах навіть найвідчайдушніших сміливців. Капітан Шарки не вірить цим пліткам, але коли маленький пірат і його команда відправляються в нову подорож, вода навколо корабля починає вирувати, і на поверхні моря показується величезний морський змій. Все ускладнюється тим, що капітана Шаркі переслідує на своєму фрегаті старий Білл, запеклий негідник, з яким капітан Шарки недавно посварився...

Купити книгу «Капітан Шарки і морський змій. Друга книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів» Ютта Лангройтер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Капітан Шарки і морський змій. Друга книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів" (Ютта Лангройтер) з ISBN 978-5-98124-725-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
28
Формат
220х295 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.405
Автор
Ютта Лангройтер

Рецензії на книгу «Капітан Шарки і морський змій . Друга книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами