Маленькая книга цвета. Как использовать потенциал цветовой гаммы, чтобы изменить свою жизнь - Карен Халлер (978-5-389-16343-0)

Маленькая книга цвета. Как использовать потенциал цветовой гаммы, чтобы изменить свою жизнь - Карен Халлер (978-5-389-16343-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 195
195 грн
  • ISBN: 978-5-389-16343-0
  • Код товару: 341012
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Little Book of Colour
Перекладач: Юрій Гольдберг
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Маленька книга кольору. Як використовувати потенціал колірної гами , щоб змінити своє життя» Карен Галлер

Кольори, які нас оточують, заряджені емоційною енергією. Колір заворожує, надихає і непомітно міняє наше життя. Розповідаючи про природну силу кольору, про його фізичні основи, про його вплив на наші емоції, ця книга допоможе вам самостійно вибрати дорогу змінює режим кольору оточення і домогтися потрібного настрою, щоб стати щасливішими і успішніше. Нескладні тести дозволять визначити кольору, які вам підходять. Уважно вивчіть свої уподобання щодо кольору - і разом з красномовними спогадами ви викличете до життя яскраві почуття, і та радість, яку дарує колір, наповнить новим змістом все, з чим ви стикаєтеся. "Я вивчаю колір і працюю з ним уже понад двадцять років. Співпрацюю з архітекторами, дизайнерами інтер'єру, проектувальниками, стилістами. Досліджую, які думки і почуття він викликає, як з його допомогою ми можемо зробити своє життя кращим. Я поділюся з вами всім, чого навчилася. Ми познайомимося з наукою про колір і з історією кольору. Я покажу вам, як діє колір, як зв'язати його з особистими спогадами, продемонструю силу його символізму і його впливу на наші думки, на найпотаємніші почуття, на нашу поведінку. Ви дізнаєтеся, як використовувати колір для зміцнення впевненості в собі і для самовираження; колір допоможе вам досягти успіхів у всіх життєвих сферах - починаючи з вашої спальні і закінчуючи засіданням ради директорів. Нехай ця книга стане для вас біблією кольору, яка завжди під рукою, щоб в неї можна було зазирнути в будь-який момент і почерпнути натхнення і знання, щоб підібрати одяг, внести красу і гармонію в приміщення, зосередитися на роботі і отримати від неї задоволення, поліпшити відносини з людьми або просто підняти настрій ". (Карен Галлер)

Купити книгу «Маленька книга кольору. Як використовувати потенціал колірної гами , щоб змінити своє життя» Карен Галлер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Маленька книга кольору. Як використовувати потенціал колірної гами , щоб змінити своє життя" (Карен Галлер) з ISBN 978-5-389-16343-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Little Book of Colour
Перекладач
Юрій Гольдберг
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
272
Формат
130х180 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Карен Галлер

Рецензії на книгу «Маленька книга кольору . Як використовувати потенціал колірної гами , щоб змінити своє життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами