Хороший год, или Как я научилась принимать неудачи, отказалась от романтических комедий и перестала откладывать жизнь "на потом" - Хелен Расселл (978-966-993-025-5)

Хороший год, или Как я научилась принимать неудачи, отказалась от романтических комедий и перестала откладывать жизнь "на потом" - Хелен Расселл (978-966-993-025-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 232
232 грн
  • ISBN: 978-966-993-025-5
  • Код товару: 340977
Основні характеристики
Перекладач: Тетяна Новікова
Редактор: Ю. Спіріна
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Хороший рік , або Як я навчилася сприймати невдачі , відмовилася від романтичних комедій і перестала» Хелен Расселл

Хелен Расселл, автор бестселера "Хюгге, або Затишне щастя по-датському", провела кілька років у Данії і розкрила секрети найщасливішою в світі країни. Але прийшов час повертатися додому. Напевно... Швидше за все. А може, все-таки це погана ідея? Як і багато хто з нас, Хелен боїться змін і приймати рішення. Тому вона вирішила провести експеримент. Цілий рік вона буде пробувати щось нове в кожній сфері життя. Від романтики до ставлення до власного тіла, грошей і роботи. Хелен шукає плюси, яких не помічала раніше, досліджує, що робить людей успішними, і разом з нами проходить уроки, які наповнюють кожен день радістю.

Купити книгу «Хороший рік , або Як я навчилася сприймати невдачі , відмовилася від романтичних комедій і перестала» Хелен Расселл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Хороший рік , або Як я навчилася сприймати невдачі , відмовилася від романтичних комедій і перестала" (Хелен Расселл) з ISBN 978-966-993-025-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Тетяна Новікова
Редактор
Ю. Спіріна
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
140х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.507
Автор
Хелен Расселл

Рецензії на книгу «Хороший рік , або Як я навчилася сприймати невдачі , відмовилася від романтичних комедій і перестала».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами