Дом странных детей - Ренсом Риггз (978-966-14-3876-6)

Дом странных детей - Ренсом Риггз (978-966-14-3876-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-966-14-3876-6
  • Код товару: 340928
Основні характеристики
Автор: Ренс Риггз
Назва оригіналу: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Перекладач: Олена Борова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Будинок дивних дітей» Ренс Риггз

Шістнадцятирічний Джейкоб з дитинства звик до розповідей свого діда про його юності на далекому уельській острові , в притулку для дивних дітей : про чудовиськ з потрійними мовами , про невидимий хлопчика , про літаючу дівчинці... Єдиним побічним ефектом цих вигадок були нічні кошмари , що мучили підлітка. Але одного разу кошмар увірвався в його життя , убивши діда наяву...

Купити книгу «Будинок дивних дітей» Ренс Риггз в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Будинок дивних дітей" (Ренс Риггз) з ISBN 978-966-14-3876-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Перекладач
Олена Борова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
432
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ренс Риггз

Рецензії на книгу «Будинок дивних дітей ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Сначала посмотрела кино, и оно настолько меня поразило, что решила еще и книгу прочесть о чем ни капли не жалею. Книга более глубокая, описания мест, характеров, способностей очень реалистичные, будто сама там побывала и пообщалась с героями. Некоторые способности не совпадают с киношными, но в целом тот же сюжет, но повторюсь книга еще олее красочная и впечатляющая) Спасибо интернет-магазину Аконит за адекватные цены, приятное обслуживание и быструю доставку. Обязательно буду обращаться к вам еще и дорузьям рекомендовать)

Моя оцінка:
0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Купил Дом странных детей девушке - она по этой книге страдала), а сам увлекся чтением. Решил чуть пробежаться глазами по сюжету и в результате залип на вечера на целую неделю) Очень классная. Как по мне покруче Гарри Поттера. Честно, вообще не понимаю, почему все так тащатся от него. Да, увлекательный, но не настолько, чтобы залипать, а Дом странных детей хотелось прочесть от корки до корки, так сказать посмаковать. Будто в другом мире побывал - ярком, наполненной приключениями чуть ли не на кадой странице, короче никакой скукоты. Очень рекомендую!

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами