Время генома. Как генетические технологии меняют наш мир и что это значит для нас - Стивен Монро Липкин, Джон Луома (978-5-91671-817-1)

Время генома. Как генетические технологии меняют наш мир и что это значит для нас - Стивен Монро Липкин, Джон Луома (978-5-91671-817-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-5-91671-817-1
  • Код товару: 340916
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 298
Формат: 145х215 мм

Про книгу «Час генома. Як генетичні технології змінюють наш світ і що це означає для нас» Джон Луома , Стівен Монро Ліпкин

Як стрімкий розвиток генетики змінює світ і яким буде наше майбутнє? Майже кожного тижня у ЗМІ з'являються заголовки про нові, захоплюючих досягнення в області генетики, селищах нам довголіття без хвороб. Повногеномне секвенування дозволяє виявити які раніше не діагностуються захворювання, виявити рак на ранній стадії, дізнатися таємниці нашого родоводу. Здавалося б, залишається тільки скористатися всіма цими новими можливостями. Але так чи так все просто? На прикладах своїх пацієнтів автори книги - доктор медичних наук Стівен Ліпкин і науковий журналіст Джон Луома - показують як величезний потенціал, так і серйозні небезпеки генетичних технологій.

Купити книгу «Час генома. Як генетичні технології змінюють наш світ і що це означає для нас» Джон Луома , Стівен Монро Ліпкин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Час генома. Як генетичні технології змінюють наш світ і що це означає для нас" (Джон Луома , Стівен Монро Ліпкин) з ISBN 978-5-91671-817-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
298
Формат
145х215 мм
Вага
0.465
Автор
Джон Луома , Стівен Монро Ліпкин

Рецензії на книгу «Час генома . Як генетичні технології змінюють наш світ і що це означає для нас ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами