Безумная медицина. Странные заболевания и не менее странные методы лечения в истории медицины - Томас Моррис (978-966-993-026-2)

Безумная медицина. Странные заболевания и не менее странные методы лечения в истории медицины - Томас Моррис (978-966-993-026-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 237
237 грн
  • ISBN: 978-966-993-026-2
  • Код товару: 340877
Основні характеристики
Перекладач: О. Ляшенко
Науковий редактор: М. Тард
Редактор: А. Подоляк
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Божевільна медицина. Дивні захворювання і не менш дивні методи лікування в історії медицини» Томас Морріс

У цієї цікавої колекції історичних курйозів зібрані найдивніші випадки, що мали в глухий кут лікарів з усього світу. Від Голландії XVII століття до царської Росії, від сільської Канади до китобійного судна в Тихому океані - люди робили дурниці всюди, завдавали собі шкоди, а лікарям доводилося все це розсьорбувати. (Наприклад, один моряк проковтнув десятки складаних ножів, щоб розважити своїх товаришів). Інші історії свідчать про винахідливість, яку проявляли хірурги задовго до появи анестезії. Так, в XIX столітті була проведена смілива операція з видалення металевого фрагмента з-під серця пацієнта, який перебуває у свідомості. Ми також дізнаємося про дивних і іноді кумедних ліках, які застосовували лікарі минулого: від коров'ячої блювоти до клізм з портвейном. Ця книга, що поєднує в собі захоплюючу історію з пронизливим гумором, проведе вас по самим забавним, дивним і дивовижним куточках медичної історії, завдяки якій сучасні лікарі мають можливість і знання лікувати багато захворювань.

Купити книгу «Божевільна медицина. Дивні захворювання і не менш дивні методи лікування в історії медицини» Томас Морріс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Божевільна медицина. Дивні захворювання і не менш дивні методи лікування в історії медицини" (Томас Морріс) з ISBN 978-966-993-026-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
О. Ляшенко
Науковий редактор
М. Тард
Редактор
А. Подоляк
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
336
Формат
145х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.363
Автор
Томас Морріс

Рецензії на книгу «Божевільна медицина . Дивні захворювання і не менш дивні методи лікування в історії медицини ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами