100 рассказов из истории медицины. Величайшие открытия, подвиги и преступления во имя вашего здоровья и долголетия - Михаил Шифрин (978-617-7858-05-7)

100 рассказов из истории медицины. Величайшие открытия, подвиги и преступления во имя вашего здоровья и долголетия - Михаил Шифрин (978-617-7858-05-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 510
510 грн
  • ISBN: 978-617-7858-05-7
  • Код товару: 340819
Основні характеристики
Науковий редактор: Микита Соколов
Редактор: Антон Рябов
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «100 оповідань з історії медицини. Найважливіші відкриття , подвиги і злочини в ім'я вашого здоров'я» Михайло Шифрін

Перед вами історія доказової медицини XVI-XX ст., Викладена у формі коротких ілюстрованих оповідей. У книзі описані як добре знайомі, так і абсолютно невідомі факти. Лікарі-дослідники, лікарі-новатори, лікарі-письменники, лікарі-пацієнти, лікарі-політики - всі вони здійснювали дивовижні відкриття і подвиги заради збереження життя пацієнтів. Ви дізнаєтеся про найбільш значущі операціях, що поклали початок розвитку основних напрямків медицини; про те, як були відкриті збудники смертельних хвороб і про перемогу над ними; як розроблялися методи лікування хронічних захворювань і гострих станів; як винаходили і вдосконалювали медичну техніку і життєво важливі лікарські препарати. Автор доступно пояснює складні медичні терміни і суть важливих фізіологічних процесів. У книзі немає художнього вимислу: викладені факти підкріплені ретельною перевіркою в спеціальній літературі і періодиці, спогадах, інтерв'ю, лекціях, архівних матеріалах.

Купити книгу «100 оповідань з історії медицини. Найважливіші відкриття , подвиги і злочини в ім'я вашого здоров'я» Михайло Шифрін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "100 оповідань з історії медицини. Найважливіші відкриття , подвиги і злочини в ім'я вашого здоров'я" (Михайло Шифрін) з ISBN 978-617-7858-05-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Науковий редактор
Микита Соколов
Редактор
Антон Рябов
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
696
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Михайло Шифрін

Рецензії на книгу «100 оповідань з історії медицини . Найважливіші відкриття , подвиги і злочини в ім'я вашого здоров'я».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами