Георгій Малаков. Життя в малюнках і спогадах. Мальовано для своїх (в 2-х томах) - Дмитро Малаков (978-966-577-224-8)

Георгій Малаков. Життя в малюнках і спогадах. Мальовано для своїх (в 2-х томах) - Дмитро Малаков (978-966-577-224-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 1008
1 008 грн
  • ISBN: 978-966-577-224-8
  • Код товару: 340665
Основні характеристики
Художник: Георгій Малаков
Редактор: Віталій Заблоцький
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Георгій Малаков. Життя в малюнках и Спогадах. Мальована для своих ( в 2 - х томах )» Дмитро Малаков

Український художник-графік Георгій Малаков (1928-1979), киянин, відомій шанувальник мистецтва як автор акварельних ціклів «Канівщіна», «Букрінській плацдарм», «Немирів», «Радоміщіна», «Вінниччина», «На металургійному заводі», «Полісся »,« Львів », серій ліногравюр« Чорноморці »,« Київ. 1941-1945 »,« Т. Г. Шевченко »,« Бенілюкс »,« Навколо Європи »,« Київ у грізній годину »,« Середньовічні сюжети »,« Завойовник моря »,« маневри »,« Дніпро »та ін. Кроме станкової графіки, що не Менш плідно художник працював як ілюстратор творів Світової, української класики та СУЧАСНИХ Йому авторів: понад 120 ілюстрованіх ним книжок видано в Києві у 50-70-х роках минулого століття. Однією з граней творчості Георгія Малакова ставши Унікальний цикл автобіографічніх малюнків, Які відображають НЕ только суто особістісні переживання, а й Сюжети Суспільно-політічного життя, Які так чи інакше торкнуло майстра. Саме Цій тематіці и присвячено альбом «Георгій Малаков: життя в малюнках и Спогади». Своїми враженнями про людину и митця поділіліся рідні й друзі художника, мистецтвознавці. У 2016 году Вийшов у світ перший альбом Із Серії «Георгій Малаков відомій и невідомий» під назв «Життя в малюнках и Спогади». Однією з граней творчості Георгія Малакова Було постійне малювання для себе, водночас адресність однодумців, рідним и друзям. Так вініклі цикли пригод іграшковіх звіряток, мальовані для молодшого брата, походеньки вігаданого героя Акулкіна - годиною суголосні подіям власного життя художника - все це з почуттям доброго гумору - характерної РІСД вдачі автора. Намальоване для своих - це и політична карикатура, и враження від Щойно побаченого - хоч би й Вулична сценка чи жіноча краса на пляже... Тому другий альбом Серії и названо: «Мальована для своих». Ілюстроване видання адресність шанувальник мистецтва, історікам и широкому загалу чітачів.

Купити книгу «Георгій Малаков. Життя в малюнках и Спогадах. Мальована для своих ( в 2 - х томах )» Дмитро Малаков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Георгій Малаков. Життя в малюнках и Спогадах. Мальована для своих ( в 2 - х томах )" (Дмитро Малаков) з ISBN 978-966-577-224-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Віталій Заблоцький
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
456
Формат
220х280 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Дмитро Малаков

Рецензії на книгу «Георгій Малаков . Життя в малюнках и Спогадах . Мальована для своих ( в 2 - х томах ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами