Лунный камень - Уилки Коллинз (978-5-389-01225-7)

Лунный камень - Уилки Коллинз (978-5-389-01225-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 68
68 грн
  • ISBN: 978-5-389-01225-7
  • Код товару: 340594
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Moonstone
Перекладач: Маріетта Шагінян
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Місячний камінь» Уілкі Коллінз

До уваги читачів пропонується роман класика англійської літератури і класика детективного жанру Вільяма Уїлки Коллінза «Місячний камінь», з якого веде свою історію сучасний детектив. У цьому романі - захоплюючому розслідуванні зникнення величезного жовтого алмаза - логіка переплітається з романтикою, а повсякденність вікторіанської Англії - з індійської екзотикою... «" Місячний камінь "- кращий детективний роман всіх часів і народів. Його масштабність, його чудова завершеність, його дивовижне розмаїття і достовірність персонажів змушують виглядати сучасний детектив похмурим і схематичним. Ніщо людське не зовсім, але "Місячний камінь" - один з найдосконаліших романів... »(Дороті Сейерс, письменник, поряд з А. Крісті, Г. Честертоном і ін. Засновник британського Детективного клубу).

Купити книгу «Місячний камінь» Уілкі Коллінз в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Місячний камінь" (Уілкі Коллінз) з ISBN 978-5-389-01225-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Moonstone
Перекладач
Маріетта Шагінян
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Валерій Гореліков
Папір
газетний
Кількість сторінок
464
Формат
115х180 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.219
Автор
Уілкі Коллінз

Рецензії на книгу «Місячний камінь ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Лунный камень - один из моих самых любимых романов-детективов. Предпочитаю детективы именно в духе классики. Современные для меня слишком пресные, предсказуемые и поверхностные. Читая Лунный камень, сама как бы становишься участником всех тех событий. Описание героев, их характеров настолько подробное, что кажется понимаешь даже их душу и сопереживаешь им, как давно знакомым или родным. Загадочный закрученный сюжет со смыслом. Начинаешь мыслить широко и замечаешь то, на что раньше не обращал внимания - вот такое послевкусие оставила после себя книга.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами