Кишка всему голова. Кожа, вес, иммунитет и счастье — что кроется в извилинах «второго мозга» - Наталья Зубарева (978-966-993-014-9)

Кишка всему голова. Кожа, вес, иммунитет и счастье — что кроется в извилинах «второго мозга» - Наталья Зубарева (978-966-993-014-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 200
200 грн
  • ISBN: 978-966-993-014-9
  • Код товару: 340506
Основні характеристики
Художник: А. Тарусі
Редактор: Л. Базарова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Кишка всьому голова. Шкіра , вага , імунітет і щастя - що криється в звивинах « другого мозку »» Наталія Зубарєва

Наталія Зубарєва - автор бестселерів "Вальс гормонів" і "Вальс гормонів 2", практикуючий доктор превентивної та функціональної медицини, творець популярного освітнього блогу і онлайн-проекту "Академія Здоров'я", науковий редактор книжкової серії видавництва АСТ. У новій книзі доктор Зубарєва розповідає про кишечнику - "другому мозку" людини. Трильйони бактерій людського організму складають мікробіом - єдину екосистему, величезну роль у функціонуванні якої грає кишечник. Цей орган безпосередньо впливає на наше здоров'я: шкіру, імунітет, вага, емоційний стан, роботу мозку і навіть гормональний фон. У книзі представлені висновки, засновані на даних фундаментальної медицини, підкріплені останніми дослідженнями російських і західних вчених, а також практикою функціональної медицини. Автор ділиться професійним досвідом і своїм поглядом на діагностику і лікування захворювань, пов'язаних з розладами шлунково-кишкового тракту. Читач дізнається, що пов'язує кишечник і мозок, як бактерії керують нашим самопочуттям, настроєм і звичками, до яких хвороб веде неправильне харчування, а також ще дуже багато важливої ??інформації - від антибіотиків і алергії до секретів красивої і здорової шкіри. Подбайте про своє мікробіома - а він подбає про те, щоб ви були здорові і щасливі!

Купити книгу «Кишка всьому голова. Шкіра , вага , імунітет і щастя - що криється в звивинах « другого мозку »» Наталія Зубарєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Кишка всьому голова. Шкіра , вага , імунітет і щастя - що криється в звивинах « другого мозку »" (Наталія Зубарєва) з ISBN 978-966-993-014-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Л. Базарова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
416
Формат
165х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Наталія Зубарєва

Рецензії на книгу «Кишка всьому голова . Шкіра , вага , імунітет і щастя - що криється в звивинах « другого мозку » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами