Книжка про Настю. Непослушные родители (Шуточные истории) / Anastasia is growing up. Naughty parents (Humorous stories) - Оксана Стази (978-5-906875-51-8)

Книжка про Настю. Непослушные родители (Шуточные истории) / Anastasia is growing up. Naughty parents (Humorous stories) - Оксана Стази (978-5-906875-51-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 140
140 грн
  • ISBN: 978-5-906875-51-8
  • Код товару: 340302
Основні характеристики
Перекладач: Е. Росатом
Художник: Катерина Бабок
Редактор: Т. Федосова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: англійська

Про книгу «Книжка про Настю. Неслухняні батьки ( Жартівливі історії ) / Anastasia is growing up. Naughty pare» Оксана Стазі

Книга "Неслухняні батьки" - це штучно історії з життя маленької дитини. Звичайно, насправді вередували і сварилися не тато і мама, а Настя. Але якщо дитина щось пояснює дорослим, він сам починає краще розбиратися в цьому питанні. Тому ми пропонуємо малюкові відчути себе великим і самому пояснити кожну ситуацію. А щоб йому було веселіше це робити, ми поміняли місцями Настю з татом і мамою. Кожне оповідання запропонований англійською мовою з адаптацією до реальності сучасної Великобританії. Тому дана книга корисна не тільки дітям-білінгви з англо-російських сімей, але і російським дітям, що вивчають англійську мову, або англійською дітям, що вивчають російську. Кожна книга серії містить по чотири розповіді на певну тему, позначену в її назві. А в кінці книги є вправи на розвиток логіки, дрібної моторики і уваги.

Купити книгу «Книжка про Настю. Неслухняні батьки ( Жартівливі історії ) / Anastasia is growing up. Naughty pare» Оксана Стазі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Книжка про Настю. Неслухняні батьки ( Жартівливі історії ) / Anastasia is growing up. Naughty pare" (Оксана Стазі) з ISBN 978-5-906875-51-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Е. Росатом
Художник
Редактор
Т. Федосова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
англійська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
48
Формат
210x295 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Оксана Стазі

Рецензії на книгу «Книжка про Настю . Неслухняні батьки ( Жартівливі історії ) / Anastasia is growing up . Naughty pare».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами