Ботаническая иллюстрация. Мотивы & идеи. История изящных искусств для творческих личностей - Кэрол Беланже Графтон (978-5-389-15271-7)

Ботаническая иллюстрация. Мотивы & идеи. История изящных искусств для творческих личностей - Кэрол Беланже Графтон (978-5-389-15271-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 293
293 грн
  • ISBN: 978-5-389-15271-7
  • Код товару: 340283
Основні характеристики
Назва оригіналу: Botanical Illustration: The Essential Reference
Серія: Арт - тренд
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ботанічна ілюстрація. Мотиви & ідеї. Історія витончених мистецтв для творчих особистостей» Керол Беланже Графтон

Це видання - безцінне джерело ідей і джерело унікальної інформації для всіх поціновувачів прекрасного і творчих натур, що прагнуть підвищити свою майстерність і відчути себе справжніми експертами в мистецтві. Книга стане корисним підмогою і для тих, хто тільки вивчає графіку, мистецтво поліграфії і книжкової ілюстрації і вдосконалюється в області дизайну і реклами, і для простих любителів художньо-прикладних видів діяльності, слугуватиме потужним творчим імпульсом для створення власних шедеврів. Тут представлена ??рідкісна колекція чорно-білого та кольорового ботанічної ілюстрації - від ілюмінованих середньовічних рукописів і гравюр на дереві до недавніх досягнень друкарства. Відкривають її майстерно виконані малюнки XV і XVI століть, далі йдуть неперевершені зразки з фундаментальних видань XVII століття - «Травника» Джона Джерарда, «Саду Айхштетт» Басіліуса Беслер, «Храму Флори» Криспина ван де Паса. У більш пізню частину зборів входять роботи видатного майстра квіткової живопису П'єра-Жозефа редути, розфарбовані вручну літографії інших відомих художників, вишукані фантазії в стилі ар-нуво М.П. Вернея і Е.А. Сеги. Сторінки наукових праць і витончені орнаменти в інтер'єрі, полотна великих живописців і розкішні вітражі, зібрані в цій книзі, - свідоцтво дивовижного таланту художників, черпали натхнення в примхах природи. «Завдяки винаходу і розвитку друкарства стрімко поширювалися знання про світ, в тому числі і про ботаніки. Мало знайдеться інших сфер науки, де опис об'єкта настільки ж наполегливо вимагало б ілюстрування. Деякі з видатних творів мистецтва, що мають відношення до світу ботаніки... можна побачити в нашій книзі. Ботанічна ілюстрація представлена ??в незліченних виданнях, їй присвячено безліч праць. Тут відображена лише мікроскопічна її частина, але, по крайней мере, вказані найзначніші віхи на цьому дивовижному шляху ». (Джон Графтон)

Купити книгу «Ботанічна ілюстрація. Мотиви & ідеї. Історія витончених мистецтв для творчих особистостей» Керол Беланже Графтон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ботанічна ілюстрація. Мотиви & ідеї. Історія витончених мистецтв для творчих особистостей" (Керол Беланже Графтон) з ISBN 978-5-389-15271-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Botanical Illustration: The Essential Reference
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
144
Формат
185х240 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Керол Беланже Графтон

Рецензії на книгу «Ботанічна ілюстрація . Мотиви & ідеї . Історія витончених мистецтв для творчих особистостей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами