Заблокированные нейроны. Инновационная стратегия снижения веса, основанная на новейших достижениях в области биологии, психологии и неврологии - Сьюзан Пирс Томпсон (978-617-7808-56-4)

Заблокированные нейроны. Инновационная стратегия снижения веса, основанная на новейших достижениях в области биологии, психологии и неврологии - Сьюзан Пирс Томпсон (978-617-7808-56-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 302
302 грн
  • ISBN: 978-617-7808-56-4
  • Код товару: 340211
Основні характеристики
Назва оригіналу: Bright Line Eating
Перекладач: Д. Воронкова
Науковий редактор: С. Рожкова
Редактор: Юлія Цуріхіна

Про книгу «Заблоковані нейрони. Інноваційна стратегія зниження ваги , заснована на новітніх досягненнях в обла» Сьюзан Пірс Томпсон

Якщо ви залишили спроби схуднути, тому що дуже втомилися безуспішно намагатися, якщо ви задумалися про здоров'я і хочете змін, якщо у вас просто є пара зайвих кілограмів, які потрібно скинути, - у мене хороші новини. У своїй книзі доктор медицини Сьюзан Пірс Томпсон ділиться приголомшливо простим вирішенням проблеми схуднення. Справа в тому, що наш власний мозок заважає зробити це. "Заблоковані нейрони" - це простий підхід, в його основі лежать чотири Розумні Кордони - чіткі недвозначні риси, через які не можна переступати. Сьюзан і учасники її програми діляться своїми історіями, з яких стає ясно, чому традиційні дієти і системи тренувань зазнають поразки. Ви дізнаєтеся про те, яку роль на вашій дорозі до схуднення грає Сприйнятливість, звідки з'являються бажання, з якими неможливо боротися, як переналаштувати мозок, щоб вони зникли, - і про багато іншого. Сьюзан пропонує план харчування, який підійде кому завгодно, неважливо, веган ви, сидите на безглютенової або палеодіете або дотримуєтеся будь-яких інших обмежень. "Заблоковані нейрони" виводять нас з порочного кола ожиріння і являють собою радикальний план стабільної втрати ваги. Це не що інше, як "чіткод" в грі, де не обійтися без "чіткодов".

Купити книгу «Заблоковані нейрони. Інноваційна стратегія зниження ваги , заснована на новітніх досягненнях в обла» Сьюзан Пірс Томпсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Заблоковані нейрони. Інноваційна стратегія зниження ваги , заснована на новітніх досягненнях в обла" (Сьюзан Пірс Томпсон) з ISBN 978-617-7808-56-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Bright Line Eating
Перекладач
Д. Воронкова
Науковий редактор
С. Рожкова
Редактор
Юлія Цуріхіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
165x240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.550
Автор
Сьюзан Пірс Томпсон

Рецензії на книгу «Заблоковані нейрони . Інноваційна стратегія зниження ваги , заснована на новітніх досягненнях в обла».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами