Путь настоящего мужчины. Как завоевать мир и сердце любимой женщины, оставаясь верным самому себе - Дэвид Дейда (978-617-7808-71-7)

Путь настоящего мужчины. Как завоевать мир и сердце любимой женщины, оставаясь верным самому себе - Дэвид Дейда (978-617-7808-71-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 290
290 грн
  • ISBN: 978-617-7808-71-7
  • Код товару: 340207
Основні характеристики
Автор: Девід Дейда
Назва оригіналу: The Way of the Superior Man
Перекладач: Т. Матросов
Редактор: Е. Ланцова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Шлях справжнього чоловіка. Як завоювати світ і серце коханої жінки , залишаючись вірним самому собі» Девід Дейда

Книга Девіда Дейд, всесвітньо відомого гуру в області розвитку особистості і одухотвореною сексуальності, - глибоке, вдумливе і разом з тим дуже захоплююче практичне керівництво для чоловіків, які хочуть максимально реалізувати себе у всіх сферах життя - кар'єрі, хобі, дружбу, кохання, секс. "Шлях справжнього чоловіка" - це шлях людини, яка впевнена в собі, готовий самовдосконалюватися, не пасує перед перешкодами, постійно ставить перед собою нові цілі, живучи у злагоді з собою і навколишнім світом. Невід'ємною частиною Шляхи автор вважає щасливі і гармонійні відносини з коханою жінкою. Ефективні, нестандартні, багато в чому революційні поради Дейд стосуються всіх сторін спільного життя: від вирішення повсякденних питань до вміння дарувати і отримувати найвища насолода в сексі.

Купити книгу «Шлях справжнього чоловіка. Як завоювати світ і серце коханої жінки , залишаючись вірним самому собі» Девід Дейда в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Шлях справжнього чоловіка. Як завоювати світ і серце коханої жінки , залишаючись вірним самому собі" (Девід Дейда) з ISBN 978-617-7808-71-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Way of the Superior Man
Перекладач
Т. Матросов
Редактор
Е. Ланцова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
165х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Девід Дейда

Рецензії на книгу «Шлях справжнього чоловіка . Як завоювати світ і серце коханої жінки , залишаючись вірним самому собі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами