Личная эффективность на 100%. Сбросить балласт, найти себя, достичь цели - Светлана Иванова, Дмитрий Болдогоев (978-5-9614-2644-1)

Личная эффективность на 100%. Сбросить балласт, найти себя, достичь цели - Светлана Иванова, Дмитрий Болдогоев (978-5-9614-2644-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 116
116 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2644-1
  • Код товару: 340177
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 312

Про книгу «Особиста ефективність на 100 %. Скинути баласт , знайти себе , досягти мети» Дмитро Болдогоев , Світлана Іванова

Ця книга про те, як навчитися отримувати від життя максимум, причому як в матеріальному, так і в нематеріальному аспекті. Кожна глава починається з постановки проблеми, далі наведено приклади з різних сфер, описані життєві ситуації, потім автори дають конкретний алгоритм дій для кожної проблеми і пропонують виконати кейс або якесь інше домашнє завдання. Прислухаючись до їхніх рекомендацій, відмінних результатів досягне кожен, у кого є голова на плечах. Автори рекомендують при першому прочитанні працювати з книгою в «паперовому вигляді»: в цьому випадку переклад теорії в практику піде з більш високим ККД, так як читач зможе прямо в книзі відповідати на питання, виділяти те, що здивувало або особливо припало до душі, повертатися до того, що відзначив, таким чином ретельно опрацьовуючи кожне питання книги.

Купити книгу «Особиста ефективність на 100 %. Скинути баласт , знайти себе , досягти мети» Дмитро Болдогоев , Світлана Іванова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Особиста ефективність на 100 %. Скинути баласт , знайти себе , досягти мети" (Дмитро Болдогоев , Світлана Іванова) з ISBN 978-5-9614-2644-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
312
Формат
115х165 мм
Вага
0.208
Автор
Дмитро Болдогоев , Світлана Іванова

Рецензії на книгу «Особиста ефективність на 100 % . Скинути баласт , знайти себе , досягти мети ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами