Больше, чем бизнес. Как преодолеть ограничения и построить великую компанию - Джим Коллинз, Уильям Лазье (978-5-9614-2718-9)

Больше, чем бизнес. Как преодолеть ограничения и построить великую компанию - Джим Коллинз, Уильям Лазье (978-5-9614-2718-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 174
174 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2718-9
  • Код товару: 340165
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 320

Про книгу «Більше , ніж бізнес. Як подолати обмеження і побудувати велику компанію» Джим Коллінз , Уїльям Лазье

Книга, яку ви тримаєте в руках, - це практичний посібник для побудови великої компанії. Ця книга про те, як перетворити існуюче підприємство в видатну компанію, здатну досягти значних результатів, стати лідером галузі і зразком для наслідування. У доступній, лаконічній формі автори викладають «квінтесенцію успіху»: як закласти основу майбутнього величі вже на ранній стадії розвитку бізнесу; як, погодившись з особливостями вашої компанії і вашої особистості, виробити ефективний стиль керівництва, надихаючий підлеглих і сприяє інновацій; як вирішити ключові стратегічні проблеми, з якими стикається будь-який бізнес, що розвивається; як правильно розробити концепцію бачення для вашої компанії і перетворити її в адекватну стратегію і успішну тактику, крок за кроком наближає вас до вершин бізнесу. Автори наводять безліч повчальних прикладів з історії реальних компаній, що стали великими: Nike, Hewlett-Packard, Johnson Johnson, Sony, Federal Express та ін. Книга буде цікава власникам бізнесу, керівникам комерційних і некомерційних організацій, а також бізнес-тренерам і студентам, які навчаються за спеціальністю «менеджмент».

Купити книгу «Більше , ніж бізнес. Як подолати обмеження і побудувати велику компанію» Джим Коллінз , Уїльям Лазье в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Більше , ніж бізнес. Як подолати обмеження і побудувати велику компанію" (Джим Коллінз , Уїльям Лазье) з ISBN 978-5-9614-2718-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.397
Автор
Джим Коллінз , Уїльям Лазье

Рецензії на книгу «Більше , ніж бізнес . Як подолати обмеження і побудувати велику компанію ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами