Эмоциональная смелость. Как брать ответственность на себя, не бояться сложных разговоров и вдохновлять других - Питер Брегман (978-5-00146-276-7)

Эмоциональная смелость. Как брать ответственность на себя, не бояться сложных разговоров и вдохновлять других - Питер Брегман (978-5-00146-276-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 426
426 грн
  • ISBN: 978-5-00146-276-7
  • Код товару: 340151
Основні характеристики
Перекладач: Юлія Константинова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 304

Про книгу «Емоційна сміливість. Як брати відповідальність на себе , не боятися складних розмов і надихати інши» Пітер Брегман

Якщо ви готові відчувати будь-які емоції, ви зможете зробити що завгодно. Відчуття дискомфорту - ось що заважає нам діяти рішуче в життя, у відносинах, на роботі і в суспільстві. На перший погляд здається: щоб доводити справи до кінця, потрібна мужність діяти. Так і є. Але що лежить в його основі? Мужність відчувати. Емоційна сміливість. Її-то і допоможе вам розвинути ця книга. Автор бестселера The Wall Street Journal "18 хвилин» розкриває секрети успішних керівників. Суть не стільки в умінні знаходити правильні слова і робити правильні кроки, скільки в готовності відчувати дискомфорт, йти на ризик і занурюватися в невизначеність через те, що ви говорите або робите. Якщо ви готові до будь-яких емоцій, вам все вдасться. Книга заснована на публікаціях автора в Harvard Business Review. У кожному розділі викладені практичні рекомендації по «прокачування» м'яз емоційної сміливості; поради, як справлятися зі складними ситуаціями, удосконалюючи при цьому управлінські навички. Тренуючи сміливість, обговорюючи хворобливі, але важливі теми, приймаючи важкі, але необхідні рішення, ви стаєте більш сильною особистістю і більш ефективним керівником. Ви навчитеся не боятися висловлювати свою думку, коли інші мовчать, не втрачати впевненості в собі в умовах невизначеності, продуктивно реагувати на заперечення, не беручи критику на свій рахунок, справлятися з негативними емоціями оточуючих, не йдучи в глуху оборону. Ви розвинете здатність діяти рішуче і сміливо в життя, на роботі і в будь-якій ситуації.

Купити книгу «Емоційна сміливість. Як брати відповідальність на себе , не боятися складних розмов і надихати інши» Пітер Брегман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Емоційна сміливість. Як брати відповідальність на себе , не боятися складних розмов і надихати інши" (Пітер Брегман) з ISBN 978-5-00146-276-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Юлія Константинова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
145х210 мм
Автор
Пітер Брегман

Рецензії на книгу «Емоційна сміливість . Як брати відповідальність на себе , не боятися складних розмов і надихати інши».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами