Вопросы – это ответы. Как искать прорывные идеи и решать сложные проблемы на работе и в жизни - Хэл Грегерсен (978-5-00146-201-9)

Вопросы – это ответы. Как искать прорывные идеи и решать сложные проблемы на работе и в жизни - Хэл Грегерсен (978-5-00146-201-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 402
402 грн
  • ISBN: 978-5-00146-201-9
  • Код товару: 340148
Основні характеристики
Назва оригіналу: Questions Are the Answer
Перекладач: Катерина Ряхіна
Редактор: Наталія Рудницька
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Питання - це відповіді. Як шукати проривні ідеї та вирішувати складні проблеми на роботі і в житті» Хел Грегерсен

Директор Центру лідерства в MIT, що входить в рейтинг мислителів Thinkers50, розповідає, як правильні питання можуть призводити до вирішення проблем в бізнесі і житті. Що якщо ідеальне рішення наболілого питання - на роботі, вдома, в стосунках з сусідами - можна знайти, змінивши сам питання? Практично будь-який фахівець з творчого вирішення проблем скаже вам: секрет успіху в тому, щоб по-новому питання сформулювати. Яскравий приклад: соціальний підприємець Деббі Стерлінг, засновник компанії GoldieBlox, що випускає конструктори для дівчаток. Ця ідея у неї виникла, коли вони з подругою говорили про те, як мало жінок вибирає професію інженера, і Деббі раптом задалася питанням: «А чому всі класні конструктори орієнтовані на хлопчиків?». Нобелівський лауреат в області економіки Річард Талер запитав себе: «Чи зміниться економічна теорія, якщо ми перестанемо вдавати, що наша поведінка раціонально?» А Джефф Безос, чий сміливий підхід до вирішення проблем рік від року сприяє бурхливому зростанню Amazon, зазначає: «Правильно сформульоване питання - секрет правильної відповіді». Такі питання служать каталізаторами: вони усувають перешкоди для творчого мислення і направляють процес пошуку рішень по новому руслу. Часто, коли правильне питання вимовляють вголос, він вражає, з одного боку, своєю несподіваністю, а з іншого - очевидністю. Гуру інновацій та лідерства Хел Грегерсен завжди розумів, як важливі питання, але і йому було потрібно декілька років, щоб запитати себе: раз від неординарних питань так багато залежить, чи не час з'ясувати, як їх ставити? Так було покладено початок дослідженню, для якого він, зокрема, опитав більше двохсот наших сучасників, відомих креативним мисленням. Результати Грегерсен викладає в книзі «Питання - це відповіді», де розповідає про те, в яких умовах з'являються питання-каталізатори (а значить, і проривні ідеї!) І як будь-хто може освоїти цю майстерність.

Купити книгу «Питання - це відповіді. Як шукати проривні ідеї та вирішувати складні проблеми на роботі і в житті» Хел Грегерсен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Питання - це відповіді. Як шукати проривні ідеї та вирішувати складні проблеми на роботі і в житті" (Хел Грегерсен) з ISBN 978-5-00146-201-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Questions Are the Answer
Перекладач
Катерина Ряхіна
Редактор
Наталія Рудницька
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
165x235 мм
Автор
Хел Грегерсен

Рецензії на книгу «Питання - це відповіді . Як шукати проривні ідеї та вирішувати складні проблеми на роботі і в житті ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами