Твори целый день. Как превратить творчество в профессию и обеспечить себе стабильный доход - Лиза Конгдон (978-5-00146-313-9)

Твори целый день. Как превратить творчество в профессию и обеспечить себе стабильный доход - Лиза Конгдон (978-5-00146-313-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 390
390 грн
  • ISBN: 978-5-00146-313-9
  • Код товару: 340145
Основні характеристики
Назва оригіналу: Art, Inc.
Перекладач: Ольга Поборцева
Художник: Каролін Шнор
Редактор: Сергій Захаров
Мова: російська

Про книгу «Твори цілий день. Як перетворити творчість в професію і забезпечити собі стабільний дохід» Ліза Конгдон

Якщо ви художник або представник іншої творчої професії, то це ще не означає, що ви повинні голодувати. Ви можете побудувати успішну кар'єру, займаючись тим, що любите, - і автор цієї книги Ліза Конгдон готова поділитися з вами інструментами і зарядити упевненістю в успіху. Автор не тільки пропонує конкретні послідовні кроки, які потрібні вам для побудови успішної творчої кар'єри, а й ділиться досвідом тих, хто вже зміг це зробити. У кожному розділі є кілька інтерв'ю людей, які добре заробляють на своїй творчості. Ця книга допоможе вам: - ставити високі і досяжні цілі; - диверсифікувати свої джерела доходу; - вести облік своїх доходів і витрат; - захистити свої авторські права; - просувати свої роботи за допомогою соціальних мереж; - зробити видатний і привабливий сайт; - виставляти свої роботи в галереях; - правильно оцінювати і продавати свої роботи; - займатися улюбленою справою і заробляти на цьому.

Купити книгу «Твори цілий день. Як перетворити творчість в професію і забезпечити собі стабільний дохід» Ліза Конгдон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Твори цілий день. Як перетворити творчість в професію і забезпечити собі стабільний дохід" (Ліза Конгдон) з ISBN 978-5-00146-313-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Art, Inc.
Перекладач
Ольга Поборцева
Художник
Редактор
Сергій Захаров
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
192
Формат
140x205 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Ліза Конгдон

Рецензії на книгу «Твори цілий день . Як перетворити творчість в професію і забезпечити собі стабільний дохід ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами