Путеводитель по Внутренней Силе. Инструменты для самопознания и самоисцеления - Лиз Бурбо, Мишлин Сен-Жак (978-5-906897-47-3)

Путеводитель по Внутренней Силе. Инструменты для самопознания и самоисцеления - Лиз Бурбо, Мишлин Сен-Жак (978-5-906897-47-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 239
239 грн
  • ISBN: 978-5-906897-47-3
  • Код товару: 340116
Основні характеристики
Назва оригіналу: Le grand guide de l'etre
Перекладач: Василь Триліс
Редактор: Інна Старих
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Путівник по Внутрішньої Сили. Інструменти для самопізнання і самозцілення» Ліз Бурбо , Мішлін Сен- Жак

"Путівник по Внутрішньої Сили" (Велика енциклопедія Сутності) задуманий як довідкова книга, присвячена пізнання себе і відкриття свого духовного світу. Вона містить понад 500 статей, розташованих в алфавітному порядку. Мета цієї книги - дати людям свого роду інструментарій для розкриття свідомості, а також відповісти на безліч питань про те, як їм бути, робити, мати. Наша душа просить нас використовувати всі наші стану буття, щоб допомогти собі на духовному шляху. Інструменти, укладені в цій книзі, призначені для того, щоб навчити тебе усвідомлення і вказати шлях до фізичного і духовного зцілення.

Купити книгу «Путівник по Внутрішньої Сили. Інструменти для самопізнання і самозцілення» Ліз Бурбо , Мішлін Сен- Жак в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Путівник по Внутрішньої Сили. Інструменти для самопізнання і самозцілення" (Ліз Бурбо , Мішлін Сен- Жак) з ISBN 978-5-906897-47-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Le grand guide de l'etre
Перекладач
Василь Триліс
Редактор
Інна Старих
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
І. Дерій
Папір
газетний
Кількість сторінок
608
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.351
Автор
Ліз Бурбо , Мішлін Сен- Жак

Рецензії на книгу «Путівник по Внутрішньої Сили . Інструменти для самопізнання і самозцілення ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами