Основы фэн-шуй. Подробное руководство по улучшению ваших отношений с людьми, здоровья и благосостояния - Лиллиан Ту (978-5-906791-41-2)

Основы фэн-шуй. Подробное руководство по улучшению ваших отношений с людьми, здоровья и благосостояния - Лиллиан Ту (978-5-906791-41-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 83
83 грн
  • ISBN: 978-5-906791-41-2
  • Код товару: 340115
Основні характеристики
Автор: Лілліан Ту
Перекладач: Ірина Митрофанова
Редактор: А. Костенко
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Основи фен - шуй. Докладне керівництво по поліпшенню ваших відносин з людьми , здоров'я і добробуту» Лілліан Ту

Лілліан Ту - всесвітньо визнаний майстер фен-шуй, автор численних книг, практично кожна з яких стала міжнародним бестселером. Вона навчалася у відомого китайського майстра Яп Ченг-Хая і на власному прикладі демонструє дієвість мистецтва фен-шуй: Лілліан - процвітаюча, щаслива і мудра жінка. Назва книги "Основи фен-шуй" говорить сама за себе. Тут ви знайдете всю необхідну інформацію, яка допоможе вам радикально поліпшити енергетику свого будинку (або квартири) і привертати до себе удачу в кар'єрі і повсякденному житті.

Купити книгу «Основи фен - шуй. Докладне керівництво по поліпшенню ваших відносин з людьми , здоров'я і добробуту» Лілліан Ту в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Основи фен - шуй. Докладне керівництво по поліпшенню ваших відносин з людьми , здоров'я і добробуту" (Лілліан Ту) з ISBN 978-5-906791-41-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Митрофанова
Редактор
А. Костенко
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
І. Дерій
Папір
газетний
Кількість сторінок
288
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Лілліан Ту

Рецензії на книгу «Основи фен - шуй . Докладне керівництво по поліпшенню ваших відносин з людьми , здоров'я і добробуту».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами