Как получать то, что хочешь, и любить то, что есть. Практическое пособие по исполнению желаний - Джон Грэй (978-5-906897-42-8)

Как получать то, что хочешь, и любить то, что есть. Практическое пособие по исполнению желаний - Джон Грэй (978-5-906897-42-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 114
114 грн
  • ISBN: 978-5-906897-42-8
  • Код товару: 340095
Основні характеристики
Автор: Джон Грей
Перекладач: Дмитро Бурба
Редактор: В. Тимшин
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: В. Смирнов

Про книгу «Як отримувати те , що хочеш , і любити те , що є. Практичний посібник з виконання бажань» Джон Грей

У цій чудовій книзі-бестселері не тільки розкривається природа особистого успіху, який не вичерпується матеріальним благополуччям або відчуттям щастя, а безпосередньо пов'язаний із задоволенням потреб нашого істинного "я", - а й докладно описуються методи, за допомогою яких ми можемо з'єднатися зі своєю справжньою сутністю. Лише деякі мають вроджену схильність добиватися особистого успіху. Більшості з нас все-таки потрібно навчання певним навичкам і практикам - замість того, щоб покладатися на випадок, долю, удачу чи везіння. І гарною новиною є те, що ви можете навчитися домагатися особистого успіху. Можливо, ви набагато ближче до нього, ніж вам здається: щоб життя знайшла бажану повноту, вам потрібно всього лише здійснити невеликі (але важливі) зміни в стилі мислення, сприйняття і дії.

Купити книгу «Як отримувати те , що хочеш , і любити те , що є. Практичний посібник з виконання бажань» Джон Грей в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як отримувати те , що хочеш , і любити те , що є. Практичний посібник з виконання бажань" (Джон Грей) з ISBN 978-5-906897-42-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Дмитро Бурба
Редактор
В. Тимшин
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
В. Смирнов
Папір
газетний
Кількість сторінок
320
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джон Грей

Рецензії на книгу «Як отримувати те , що хочеш , і любити те , що є . Практичний посібник з виконання бажань ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами