Глубокое обучение. Погружение в мир нейронных сетей - Сергей Николенко, Екатерина Архангельская, Артур Кадурин (978-5-4461-1537-2)

Глубокое обучение. Погружение в мир нейронных сетей - Сергей Николенко, Екатерина Архангельская, Артур Кадурин (978-5-4461-1537-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 500
500 грн
  • ISBN: 978-5-4461-1537-2
  • Код товару: 340014
Основні характеристики
Редактор: Н. Гринчик
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Глибоке навчання. Занурення в світ нейронних мереж» Артур Кадурін , Катерина Архангельська , Сергій Ніколенко

Перед вами - перша книга про глибоку навчанні, написана російською мовою. Глибокі моделі виявилися ключем, який підходить до всіх замків відразу: нові архітектури і алгоритми навчання, а також збільшилися обчислювальні потужності і з'явилися величезні набори даних, привели до революційних проривів в комп'ютерному зорі, розпізнаванні мови, обробці природної мови і багатьох інших типово "людських" завданнях машинного навчання. Ці захоплюючі ідеї, вся історія і основні компоненти революції глибокого навчання, а також найсучасніші досягнення цієї області, доступно і цікаво викладені в книзі. Максимум пояснень, мінімум коду, серйозний матеріал про машинному навчанні і захоплююче виклад - в цю унікальну роботу чудових російських вчених і інтелектуалів.

Купити книгу «Глибоке навчання. Занурення в світ нейронних мереж» Артур Кадурін , Катерина Архангельська , Сергій Ніколенко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Глибоке навчання. Занурення в світ нейронних мереж" (Артур Кадурін , Катерина Архангельська , Сергій Ніколенко) з ISBN 978-5-4461-1537-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Гринчик
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
480
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Артур Кадурін , Катерина Архангельська , Сергій Ніколенко

Рецензії на книгу «Глибоке навчання . Занурення в світ нейронних мереж ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами