Мечтай как женщина, побеждай как мужчина. Мужские секреты достижения успеха, которые должна знать каждая женщина - Стив Харви (978-617-7808-47-2)

Мечтай как женщина, побеждай как мужчина. Мужские секреты достижения успеха, которые должна знать каждая женщина - Стив Харви (978-617-7808-47-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 146
146 грн
  • ISBN: 978-617-7808-47-2
  • Код товару: 339999
Основні характеристики
Автор: Стів Харві
Назва оригіналу: Act Like a Success, Think Like a Success
Перекладач: Олексій Андрєєв
Редактор: К. Єлісєєва
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Мрій як жінка , перемагай як чоловік. Чоловічі секрети досягнення успіху , які повинна знати кожна» Стів Харві

У своєму легендарному бестселері "Роби як жінка, думай як чоловік" Стів Харві розкрив, що насправді чоловіки думають про любов і відносинах, і допоміг мільйонам жінок налагодити особисте життя. У своїй новій книзі "Мрій як жінка, перемагай як чоловік" Харві знову розкриває чоловічі секрети, цього разу по досягненню успіху, надихаючи жінок на власні перемоги. Сам Стів до тридцяти років працював на заводі і думав, що більшого не заслуговує. Він умів смішити людей, але не вірив, що зможе коли-небудь зробити на цьому кар'єру. Сьогодні Харві - один з найвідоміших і найвпливовіших людей Америки, комік, продюсер, письменник, сценарист, радіо- і телеведучий своїх власних ток-шоу. У новій книзі Стів не тільки надихає читачок на успіх, але і "супроводжує" їх на всьому шляху до своєї мрії. У практичній частині кожного розділу Харві дає питання, які допоможуть читачкам зрозуміти, чи в правильному напрямку вони рухаються, з чого краще почати свій шлях, як скласти життєвий і кар'єрний план, як отримати допомогу від впливових людей і т. Д.

Купити книгу «Мрій як жінка , перемагай як чоловік. Чоловічі секрети досягнення успіху , які повинна знати кожна» Стів Харві в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мрій як жінка , перемагай як чоловік. Чоловічі секрети досягнення успіху , які повинна знати кожна" (Стів Харві) з ISBN 978-617-7808-47-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Act Like a Success, Think Like a Success
Перекладач
Олексій Андрєєв
Редактор
К. Єлісєєва
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
304
Формат
125x175 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Стів Харві

Рецензії на книгу «Мрій як жінка , перемагай як чоловік . Чоловічі секрети досягнення успіху , які повинна знати кожна ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами