Таро Тота как инструмент коррекции судьбы. Самоанализ, разбор психо-эмоциональных состояний и жизненных ситуаций на основе карт - Павел Квартальнов (978-5-88875-657-7)

Таро Тота как инструмент коррекции судьбы. Самоанализ, разбор психо-эмоциональных состояний и жизненных ситуаций на основе карт - Павел Квартальнов (978-5-88875-657-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 1718
1 718 грн
  • ISBN: 978-5-88875-657-7
  • Код товару: 339851
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 523
Формат: 155х215 мм

Про книгу «Таро Тота як інструмент корекції долі. Самоаналіз , розбір психо - емоційних станів і життєвих ситу» Павло Квартальнов

Ця незвичайна книга присвячена по-своєму унікальною, яскравою і неповторною колоді Таро Тота, створеної великим англійським містиком минулого століття Алістером Кроулі спільно з художницею Фрідою Харріс. Сам А.Кроулі називав себе не інакше як "великий маг і великий звір"... За інформативності і новизні даний збірник не має собі рівних. Тут ви знайдете найсучасніші і актуальні інтерпретації Арканов, які дозволять заглянути вглиб підсвідомості, в надра власного "я", щоб вступити з ним, тобто з самим собою, в повноцінний контакт і взаємодію. Ви навчитеся проникати в суть подій і характерів, зможете тверезо осмислити протягом свого життя і знайти корінь можливих проблем у взаєминах з людьми, в пошуку підходящої роботи, в забезпеченні себе насущними матеріальними благами. Ви зможете знайти справжню магічну здатність коригувати долю і допомагати в цьому своїм близьким. Докладний розбір розкладів і складних прикладів допоможе вам розкрити багато секретів Таро Тота і оволодіти мистецтвом розпізнавання таємних смислів буття. З цією книгою і колодою ви маєте важка, але цікава робота щодо активізації свого прихованого потенціалу та повної трансформації себе як особистості. Для багатьох книга стане справжнім відкриттям і допоможе знайти те, про що ви давно мріяли, але не знали, як це втілити в життя.

Купити книгу «Таро Тота як інструмент корекції долі. Самоаналіз , розбір психо - емоційних станів і життєвих ситу» Павло Квартальнов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Таро Тота як інструмент корекції долі. Самоаналіз , розбір психо - емоційних станів і життєвих ситу" (Павло Квартальнов) з ISBN 978-5-88875-657-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
523
Формат
155х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.666
Автор
Павло Квартальнов

Рецензії на книгу «Таро Тота як інструмент корекції долі . Самоаналіз , розбір психо - емоційних станів і життєвих ситу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами