Разрешено все! Красота и здоровье тела в гармонии с лунными ритмами - Иоганна Паунггер, Томас Поппер (978-5-9573-0295-7)

Разрешено все! Красота и здоровье тела в гармонии с лунными ритмами - Иоганна Паунггер, Томас Поппер (978-5-9573-0295-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 200
200 грн
  • ISBN: 978-5-9573-0295-7
  • Код товару: 339825
Основні характеристики
Перекладач: Тетяна Заславська
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Дозволено все ! Краса і здоров'я тіла в гармонії з місячними ритмами» Йоганна Паунггер , Томас Поппер

Книга « Дозволено все ! » написана для тих , хто хоче позбутися від наслідування положень різних дієт і правил догляду за тілом. Відомі у всьому світі дослідники місячних ритмів І. Паунггер і Т. Поппе пропонують нову програму , яка заснована на давно зарекомендували себе знаннях про вплив Місяця на життєдіяльність людини. Читач познайомитися з правилами правильного харчування і догляду за тілом. Широкого кола читачів , які цікавляться питаннями краси , здоров'я , і т. П. І впливом на цю діяльність місячних ритмів

Купити книгу «Дозволено все ! Краса і здоров'я тіла в гармонії з місячними ритмами» Йоганна Паунггер , Томас Поппер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дозволено все ! Краса і здоров'я тіла в гармонії з місячними ритмами" (Йоганна Паунггер , Томас Поппер) з ISBN 978-5-9573-0295-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Тетяна Заславська
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Йоганна Паунггер , Томас Поппер

Рецензії на книгу «Дозволено все ! Краса і здоров'я тіла в гармонії з місячними ритмами ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами