Как спасти или погубить компанию за один день. Технологии глубинной фасилитации для бизнеса - Марк Розин (978-5-9614-0808-9)

Как спасти или погубить компанию за один день. Технологии глубинной фасилитации для бизнеса - Марк Розин (978-5-9614-0808-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 250
250 грн
  • ISBN: 978-5-9614-0808-9
  • Код товару: 339804
Основні характеристики
Автор: Марк Розін
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 188
Формат: 145х215 мм

Про книгу «Як врятувати чи погубити компанію за один день. Технології глибинної фасилітації для бізнесу» Марк Розін

Марк Розін, управлінський консультант і фасилітатор з 20-річним досвідом роботи, зібрав в цій книзі історії зі своєї практики про те, як стратегічна сесія ставала доленосною для життя компаній. Марк не обмежився одними лише успішними кейсами - він проаналізував досвід провалів і розповів, як склалося життя компаній після сесії. У книзі описані оригінальні авторські техніки фасилітації, які допомагають організувати творчу дискусію топ-менеджерів, підняти на поверхню внутрішні конфлікти і в результаті привести групу до згоди. Особливо докладно розкриваються технології глибинної фасилітації, які дозволяють працювати з колективним несвідомим і запускають організаційні зміни. Книга буде корисна бізнес-тренерам, консультантам і керівникам, які застосовують фасилітації в своїй роботі, а також тим, хто тільки замислюється про те, щоб освоїти захоплюючу професію фасилітатора.

Купити книгу «Як врятувати чи погубити компанію за один день. Технології глибинної фасилітації для бізнесу» Марк Розін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як врятувати чи погубити компанію за один день. Технології глибинної фасилітації для бізнесу" (Марк Розін) з ISBN 978-5-9614-0808-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
188
Формат
145х215 мм
Автор
Марк Розін

Рецензії на книгу «Як врятувати чи погубити компанію за один день . Технології глибинної фасилітації для бізнесу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами